Splošni pogoji paketov TopTrio

Akcijska ponudba paketov TopTrio - prve 4 mesece polovična mesečna naročnina - velja od 1. 4. 2014 do 31. 5. 2014 za nove naročnike paketov TopTrio, ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Možna je tudi izbira ponudbe 1 mesec polovična mesečna naročnina, ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev. Cene so v EUR z DDV.

Akcijska ponudba priključnina 0 EUR velja od 1. 4. 2014 do 31. 5. 2014 za nove naročnike storitev internet SiOL oz. paketov, ki vključujejo storitev internet SiOL, razen za pakete Trio osnovni, Trio neomejeni in TopTrio Bar Wifi, ob vezavi naročniškega razmerja za 12 ali 24 mesecev. Ponudba vključuje vzpostavitev priključka z namestitvijo opreme pri končnem uporabniku, vzpostavitev/namestitev opreme za storitev SiOL TV ter Varen dom (polna montaža), redna cena je 99 EUR.

Akcijska ponudba - prvi 2 leti enaka mesečna naročnina na optiki kot na xDSL povezavah - velja od 1. 4. 2014 do 31. 5. 2014 nove naročnike storitev internet SiOL oz. paketov, ki vključujejo storitev internet SiOL, razen za pakete Trio osnovni, Trio neomejeni in TopTrio Bar Wifi, ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Po preteku dveh let se začne obračunavati redna cena mesečne naročnine za izbrani paket TopTrio na optiki po veljavnem ceniku (TopTrio Osnovni 37,90 EUR, TopTrio Mini HBO 45,90 EUR, TopTrio 52,90 EUR, TopTrio HBO 57,90 EUR in TopTrio Mega HD 59,90 EUR). Akcijska ponudba velja za priključke na omrežju Telekoma Slovenije. Možna je tudi izbira ponudbe 1 leto enaka mesečna naročnina na optiki kot na xDSL povezavah, ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev.

* Akcijska ponudba BON 200 EUR velja od 1. 4. 2014 do 31. 5. 2014 za nove naročnike storitev internet SiOL oz. paketov, ki vključujejo storitev internet SiOL, razen za pakete Trio osnovni, Trio neomejeni in TopTrio Bar Wifi, ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Bon lahko unovči zasebni uporabnik ali poslovni uporabnik kot naročnik storitev Mobitel od 1. 4. 2014 dalje za nakup izbranega mobitela ali tablice iz akcije BON P 2014 v skladu s Pogoji akcijskega nakupa naprav. Ponudba za nakup mobitela ne velja za SOS paket, pakete Mobilni Internet, Enotni paket, Paket Skupaj A, Enostavni 100, Enostavni 300, Poslovni Enostavni 100, Poslovni Enostavni 300, Telemetrija, paket SIM 2, Avtotelefon in Internet Itak. Ponudba za nakup tablice velja samo za pakete Mobilni Internet M, Mobilni Internet L in Mobilni Internet XL. Možna je tudi izbira ponudbe BON 100 EUR, ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev. Bon je prenosljiv na drugo osebo; unovčljiv tri mesece od datuma izdaje bona; vrednost bonov se ne sešteva. Količine naprav so omejene. Cene so v EUR z DDV.

Akcijska ponudba naprav SiOL velja od 1. 4. 2014 do 31. 5. 2014 za nove naročnike storitev internet SiOL oz. paketov, ki vključujejo storitev internet SiOL, razen za pakete Trio osnovni, Trio neomejeni in TopTrio Bar Wifi, ob vezavi naročniškega razmerja za 12 ali 24 mesecev. Možen je nakup ene naprave iz akcijske ponudbe. Plačilo kupnine je v 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokih, na podlagi računa za storitve Telekoma Slovenije. Izračun prihranka je narejen na podlagi priporočljive maloprodajne cene izdelka, zmanjšane za celotno plačilo na obroke. Količine naprav so omejene. Slike so simbolične.

Nov naročnik je vsak naročnik, ki sklene pogodbo, pri tem pa je izpolnjen pogoj, da v omrežju Telekoma Slovenije priključek na njegovem naslovu in njegovi številki stanovanja v preteklih šestih mesecih ni bil zaseden. Nov naročnik s podpisom zagotavlja, da izpolnjuje ta pogoj. V primeru, da Telekom Slovenije ob preveritvi priključka ugotovi, da je naročnik kršil ta pogoj, se naročniku zaračuna celotni znesek pogodbenih obveznosti. Kot nov naročnik se ne upošteva naročnik, ki prehaja znotraj različnih omrežij Telekoma Slovenije, upošteva se le naročnik na lokaciji ne glede na tip priključka.

Cene so v EUR z DDV.