​​​​​​​​​​​​​​​​

Vzemite internet s seboj. V mobilnem omrežju LTE/4G.

Vzemite internet s seboj in ga uporabljajte kjerkoli in kadarkoli ga potrebujete, doma ali na poti. V paketih Mobilnega interneta v mobilnem omrežju LTE 4G imate vse najljubše vsebine zmeraj na vašem mobitelu ali tablici, hranite pa jih lahko v TViN Shrambi (do 50 GB). S ​paketom Mobilni internet Brezskrbni lahko internet uporabljate brez omejitev, saj vsebuje neomejen prenos podatkov brez zmanjšanja hitrosti.

Zakaj izbrati mobilni internet Telekoma Slovenije?

  • Omrežje LTE/4G. Izjemna internetna izkušnja s tehnologijo LTE/4G, ki omogoča teoretične hitrosti do 150 Mb/s v smeri k uporabniku in do 50 Mb/s iz smeri uporabnika.
  • Preprosta uporaba. Velika izbira podatkovnih naprav za enega ali več uporabnikov, odvisno od želja in potreb.
  • Tudi za vaš dom. Zaradi velikih hitrosti in vključenih količin podatkov je odlična izbira tudi za uporabo doma, v primeru, da nimate dostopa do fiksnega interneta ali ga ne potrebujete, ker ste veliko zdoma.
  • Vedno z vami. Uporabljate ga lahko doma, na vikendu, v pisarni ali na poti.
  • Vsestranski. Uporabljate ga lahko za vse, kar sicer počnete na internetu: preverjate e-pošto, si ogledate vaše priljubljene spletne strani, posnetke na YouTubu, obiščete Facebook in še mnogo več.
  • Prilagodljiv. Nudimo vam več različnih naročniških podatkovnih paketov – izberite pravega zase. 

Paketi Mobilnega ​interneta so namenjeni prenosu podatkov in brskanju po internetu s pomočjo računalnika, npr. mini prenosnika z vgrajenim modemom, prenosnika ali računalnika z uporabo USB-modema ali z uporabo tabličnega računalnika. S tem paketom pridobite SIM-kartico, ki jo uporabljate primarno za podatkovne storitve. SIM-kartico imate lahko ves čas vstavljeno na primer v USB-modem ali drugo podatkovno napravo in ste tako vedno in povsod povezani z internetom.

Izberite svoj paket mobilnega interneta 

 Mobilni internet
XS
Mobilni internet
S
Mobilni internet
M
Mobilni internet
L
AKCIJA
Mobilni internet
Brezskrbni
Vključena količina
Vključena količina 1 GB
neomejeno
10 GB
neomejeno
25 GB
neomejeno
50 GB
neomejeno
neomejeno
Opcija EU-internet 500
Opcija EU-internet 500 ​500 MB za 5,95 € na mesec​​ /
LTE/4G
LTE/4G
Najvišja hitrost prenosa podatkov
Najvišja hitrost prenosa podatkov 10/2 Mb/s 10/2 Mb/s 20/5 Mb/s 150/50 Mb/s 4/2 Mb/s
CENA 7,95 €
na mesec
brez priključne takse
14,95 €
na mesec
priključna taksa 12,07 €
22,95 €
na mesec
priključna taksa 12,07 €
32​​,95 €
na mesec
priključna taksa 12,07 €
30​,95​21,67**​ €
na mesec
priključna taksa 12,07 €
CENA ZA NAROČNIKE FIKSNEGA INTERNETA* 5,57 €
na mesec
10,47 €
na mesec
16,07 €
na mesec
23,07 €
na mesec
30​,95​​21,67**​​ €
na mesec
  Podrobnosti Podrobnosti Podrobnosti Podrobnosti Podrobnosti

Pogoji

*Naročniki Interneta SiOL lahko pakete Mobilnega Interneta Mobitel kupite 30 % ceneje in si zagotovite mobilni širokopasovni dostop do interneta kjerkoli in kadarkoli. Internet povsod združuje Internet SiOL in Internet Mobitel. Doma do interneta dostopate prek več računalnikov hkrati po ugodni ceni z Internetom SiOL, izven doma pa z naročniškim Mobilnim Internetom. Popust lahko uveljavljajo fizične osebe, samostojni podjetniki in fizične osebe s poslovno dejavnostjo, ki imajo sklenjeno naročniško razmerje za izbran naročniški paket Mobilni Internet XS, Mobilni Internet S, Mobilni Internet M, Mobilni Internet L in hkrati sklenjeno naročniško razmerje za internet SiOL ali Družinske komplete ali naročniško razmerje na omrežju OŠO ter imajo skupni račun Telekoma Slovenije. Popust ne velja pri poslovnih paketih SiOL ter v primeru prekinitve naročniškega razmerja za internet SiOL, izbran paket Mobilni Internet ali ob prenehanju veljave skupnega računa.

**Od 1. 12. 2016 znaša mesečna naročnina 30,95 EUR z DDV. V akcijskem obdobju od 15. 11. 2016 do 31. 3. 2017 vsi naročniki paketa Mobilni internet Brezskrbni ob sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja pridobijo 30 % popusta na mesečno naročnino za polovico obdobja vezave, in sicer z nakupom naprave v skladu s pogoji akcijskega nakupa naprave za obdobje vezave 24 ali 12 mesecev. Primer: z vezavo za 24 mesecev naročnik pridobi 30 % popusta na naročnino za obdobje 12 mesecev. ​

S sklenitvijo naročniškega razmerja se naročniku zaračuna priključna taksa v višini 12,07 €, razen v paketu Mobilni Internet XS. Naročnina se obračuna za tekoči mesec, in sicer v celoti ne glede na datum vklopa oziroma izklopa paketa. Obračunska enota je 10 kB. Vključena količina velja za prenos podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednji mesec. Cene prenosa podatkov nad vključenim volumnom veljajo za podatke, prenesene znotraj mobilnega omrežja Telekoma Slovenije. V paketu Mobilni Internet XS je prenos podatkov omogočen samo za javni APN (APN=internet). Naročniško razmerje za pakete Mobilni internet XS, S, M, L lahko sklenejo fizične osebe, fizične osebe s poslovno ​dejavnostjo in samostojni podjetniki.

Za prenos podatkov velja princip pravične uporabe storitev prenosa podatkov, kot je opredeljeno v Splošnih pogojih uporabe. Za pakete Mobilni Internet XS, S in M se po preseženi vključeni količini prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije hitrost prenosa podatkov omeji na 64 kb/s v smeri do uporabnika in 64 kb/s v smeri od uporabnika. Za paket Mobilni Internet L se po preseženi vključeni količini prenosa podatkov v omrežju Mobitel hitrost prenosa podatkov omeji na 384 kb/s v smeri do uporabnika in 64 kb/s v smeri od uporabnika. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije, d. d.

 Mobilni internet
XS
Mobilni internet
S
Mobilni internet
M
Mobilni internet
L
Mobilni internet
Brezskrbni
DODATNE STORITVE IN VSEBINE
TViN Shramba
TViN Shrambavključeno 5 GBvključeno 5 GBvključeno 5 GBvključeno 20 GBvključeno 5 GB
Deezer
Deezer 6,95 € 6,95 € 6,95 € 6,95 € 6,95 €
Opcija Risanke
Opcija Risanke 2,95 € 2,95 € 2,95 € 2,95 € 2,95
Opcija Eksplozivni
Opcija Eksplozivni 5,95 € 5,95 € 5,95 € 5,95 € 5,95 €
HBO GO
HBO GO 8 € 8 € 8 € 8 € 8 €

Internet Povsod

Internet povsod

Fiksni internet + mobilni internet

Doma ali na poti – dostopajte do interneta po najboljših pogojih s fiksnim in mobilnim internetom​​​. Izkoristite ugodno naročniško ponudbo in dopolnite svoj internetni dostop s 30-odstotnim popustom.

IZKORISTITE UGODNOST

Kalkulator prenosa podatkov

Kalkulator prenosa podatkov

Za lažjo odločitev

Se ne morete odločiti, kateri paket bi bil za vas najprimernejši? Aplikacija Kalkulator vam bo že v nekaj korakih olajšala odločitev in ponudila najbolj optimalno rešitev.


IZRAČUNAJ

Prodajna ponudba Naročniški paketi Mobilni internet

Prodajna ponudba paketa Mobilni internet Brezskrbni


Splošne nastavitve za uporabo Mobilnega Interneta


​​
​​​