​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Vzemite internet s seboj. V mobilnem omrežju LTE/4G+

Vzemite internet s seboj in ga uporabljajte kjerkoli in kadarkoli ga potrebujete, doma ali na poti. V paketih Mobilni net v Telekomovem mobilnem omrežju LTE/4G imate vse najljubše vsebine zmeraj na vašem mobitelu ali tablici, hranite pa jih lahko v TViN Shrambi (do 50 GB). S ​paketom Mobilni net Neomejeni lahko internet uporabljate brez omejitev, saj vsebuje neomejen prenos podatkov brez zmanjšanja hitrosti.

Zakaj izbrati paket Mobilni net Telekoma Slovenije?

 • Omrežje LTE/4G. Izjemna internetna izkušnja s tehnologijo LTE/4G+, ki omogoča teoretične hitrosti do 150 Mbit/s v smeri k uporabniku in do 50 Mbit/s iz smeri uporabnika.
 • Preprosta uporaba. Velika izbira podatkovnih naprav za enega ali več uporabnikov, odvisno od želja in potreb.
 • Tudi za vaš dom. Zaradi velikih hitrosti in vključenih količin podatkov je odlična izbira tudi za uporabo doma, v primeru, da nimate dostopa do fiksnega interneta ali ga ne potrebujete, ker ste veliko zdoma.
 • Vedno z vami. Uporabljate ga lahko doma, na vikendu, v pisarni ali na poti.
 • Vsestranski. Uporabljate ga lahko za vse, kar sicer počnete na internetu: preverjate e-pošto, si ogledate vaše priljubljene spletne strani, posnetke na YouTubu, obiščete Facebook in še mnogo več.
 • Prilagodljiv. Nudimo vam več različnih naročniških podatkovnih paketov – izberite pravega zase. 

Paketi Mobilni net so namenjeni prenosu podatkov in brskanju po internetu s pomočjo računalnika, npr. mini prenosnika z vgrajenim modemom, prenosnika ali računalnika z uporabo USB-modema ali z uporabo tabličnega računalnika. S tem paketom pridobite dodatno kartica SIM za dodatnega uporabnika SIM 2, ki jo uporabljate primarno za podatkovne storitve. SIM-kartico imate lahko ves čas vstavljeno na primer v USB-modem ali drugo podatkovno napravo in ste tako vedno in povsod povezani z internetom.

Izberite svoj paket Mobilni net

Mobilni net Start

Cena od 1,99 € /mesec

 • Prenos podatkov v domače omrežju: /
  možnost dokupa
 • Sporočila SMS: 100
 • Prenos podatkov v državah območja EU-tarife brez dodatnega plačila: /
 • LTE/4G: DA
 • Najvišja hitrost prenosa podatkov: do 20/5 Mbit/s
  osnovna hitrost v paketu

Mobilni net A, B in C

Cena od 10,99 € /mesec

Cena z ugodnostjo poveži in prihrani 8,99 € /mesec

 • Prenos podatkov v domače omrežju: do 100 GB
  odvisno od paketa
 • Sporočila SMS: 100
 • Prenos podatkov v državah območja EU-tarife brez dodatnega plačila: do 9300 MB
  odvisno od paketa
 • LTE/4G: DA
 • Najvišja hitrost prenosa podatkov: do 150/50 Mbit/s
  osnovna hitrost v paketu

Mobilni net Neomejeni

Cena od 22,99 € /mesec

Cena z ugodnostjo poveži in prihrani 16,99 € /mesec

 • Prenos podatkov v domače omrežju: do 100 GB
  odvisno od paketa
 • Sporočila SMS: 100
 • Prenos podatkov v državah območja EU-tarife brez dodatnega plačila: do 9300 MB
  odvisno od paketa
 • LTE/4G: DA
 • Najvišja hitrost prenosa podatkov: do 150/50 Mbit/s
  osnovna hitrost v paketu
  Mobilni net
Start
Mobilni net
A, B in C
Mobilni net
Neomejeni
Prenos podatkov v domačem omrežju
Prenos podatkov v domačem omrežju /
možnost dokupa
do 100 GB
odvisno od paketa
neomejeno
Sporočila SMS
Sporočila SMS 100 100 100
Prenos podatkov v območju držav z EU-tarifo brez dodatnega plačila
Prenos podatkov v območju držav z EU-tarifo brez dodatnega plačila / do 9300 MB
odvisno od paketa
/
LTE/4G
LTE/4G
Najvišja hitrost prenosa podatkov
Najvišja hitrost prenosa podatkovdo 20/5 Mbit/s
osnovna ​hitrost v paketu
do 150/50 Mbit/s
kot dodatni zakup
do 50/10 Mbit/s
kot dodatni zakup
CENAod 1,99 €
na mesec
priključna taksa 10,95 €​
od 10,99 €
na mesec
priključna taksa 10,95 €
od 22,99 €
na mesec
priključna taksa 10,95 €
CENA Z UGODNOSTJO POVEŽI IN PRIHRANI /od 8,99 €
na mesec
od 16,99 €
na mesec
  Podrobnosti Podrobnosti Podrobnosti


Dodatne storitve in vsebine

Mobilni net Start

 • TViN Shranba: vključeno 5 GB
 • Deezer: 6,95 €
 • Opcija Risanke: 2,95
 • Opcija Eksplozivni: 5,95
 • HBO GO: 8

Mobilni net A, B in C

 • TViN Shranba: vključeno 5 GB
 • Deezer: 6,95 €
 • Opcija Risanke: 2,95
 • Opcija Eksplozivni: 5,95
 • HBO GO: 8

Mobilni net Neomejeni

 • TViN Shranba: vključeno 5 GB
 • Deezer: 6,95 €
 • Opcija Risanke: 2,95
 • Opcija Eksplozivni: 5,95
 • HBO GO: 8
 Mobilni net
Sta​rt
Mobilni net
A, B in C
Mobilni net
Neomejeni
TViN Shramba
TViN Shrambavključeno 5 GBvključeno 5 GBvključeno 5 GB
Deezer
Deezer 6,95 € 6,95 € 6,95 €
Opcija Risanke
Opcija Risanke 2,95 € 2,95 € 2,95 €
Opcija Eksplozivni
Opcija Eksplozivni 5,95 € 5,95 € 5,95 €
HBO GO
HBO GO 8 € 8 € 8 €

Poveži in prihrani

Internet povsod

Mobilni internet + fiksne storitve

Če paket mobilnega interneta povežete s paketom fiksnih storitev, lahko pri obeh paketih dodatno prihranite.

 

IZKORISTITE UGODNOST

Kalkulator prenosa podatkov

Kalkulator prenosa podatkov

Za lažjo odločitev

Se ne morete odločiti, kateri paket bi bil za vas najprimernejši? Aplikacija Kalkulator vam bo že v nekaj korakih olajšala odločitev in ponudila najbolj optimalno rešitev.


IZRAČUNAJ
Opombe za pakete Mobilni net Neomejeni

1Naročniško razmerje s paketom Mobilni net Neomejeni lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni uporabniki. Paket Mobilni net Neomejeni z mesečno naročnino 22,99 EUR (16,99 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani) vključuje neomejen prenos podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (s hitrostjo do 4 Mbit/s v smeri k uporabniku in do 2 Mbit/s iz smeri od uporabnika) in 100 SMS-sporočil doma. Na paketu so možni zakupi višje hitrosti prenosa podatkov, ki so na voljo zgolj v LTE/4G+ omrežju Telekoma Slovenije. Naročnik paketa lahko storitve uporablja le v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije. Gostovanje v omrežjih tujih operaterjev (roaming) ni omogočeno. Navedene količine in cene veljajo za storitve, opravljene v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije v okviru enega obračunskega obdobja. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. S sklenitvijo novega naročniškega razmerja se naročnikom zaračuna priključna taksa v višini 10,95 EUR, v primeru spremembe obstoječega mobilnega paketa v enega izmed navedenih paketov pa se zaračuna enkraten znesek v višini 10,95 EUR. Cene so v EUR z DDV. Za več informacij o prodajni ponudbi paketa in ostalih storitvah obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 041 700 700 oz. 080 8000. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana.

2Poveži in Prihrani: Koriščenje ugodnosti Poveži in Prihrani v primeru skupnega računa je možno pod pogoji vsakokrat veljavne Prodajne ponudbe Poveži in Prihrani, ki je na voljo na spletnih in prodajnih mestih Telekoma Slovenije. Naročniku, ki spreminja naročniško razmerje, predlagamo, da preveri, ali s takšno spremembo še vedno izpolnjuje pogoje, kot izhajajo iz Prodajne ponudbe Poveži in Prihrani za posamezno prodajno akcijo.

3Pri uporabi dostopne točke APN (internetin) je vsa komunikacija odprta v smeri od interneta proti mobilni napravi. S tem je naprava izpostavljena možnostim vdora z interneta, zato priporočamo večjo previdnost.

Opombe za pakete Mobilni net A, B in C

1Naročniško razmerje s paketi Mobilni net A, B in C lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Paket Mobilni net A z mesečno naročnino 10,99 EUR (8,99 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani), paket Mobilni net B z mesečno naročnino 21,99 EUR (19,99 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani) in paket Mobilni net C z mesečno naročnino 32,99 EUR (26,99 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani) vključujejo 100 SMS-sporočil doma ali v državah območja EU-tarife. Poleg tega vključuje paket Mobilni net A tudi 5 GB prenosa podatkov, ki jih je mogoče porabiti v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega brezplačno do 3100 MB v državah območja EU-tarife), paket Mobilni net B 25 GB prenosa podatkov, ki jih je mogoče porabiti v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega brezplačno do 6200 MB v državah območja EU-tarife) in paket Mobilni net C 100 GB prenosa podatkov, ki jih je mogoče porabiti v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega brezplačno do 9300 MB v državah območja EU-tarife). Obračunska enota je 1 kB. Pri poslanih in prejetih MMS-ih v državah območja EU-tarife se prenos podatkov odšteva od skupne količine prenosa podatkov. Po doseženi skupni vključeni količini prenosa podatkov se prenos podatkov ustavi. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene količine in cene veljajo za storitve, opravljene v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in v državah območja EU-tarife v okviru enega obračunskega obdobja. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. S sklenitvijo novega naročniškega razmerja se naročnikom zaračuna priključna taksa v višini 10,95 EUR, v primeru spremembe obstoječega mobilnega paketa v enega izmed navedenih paketov pa se zaračuna enkraten znesek v višini 10,95 EUR. Cene so v EUR z DDV. Za več informacij o prodajni ponudbi paketa, državah območja EU-tarife in ostalih storitvah obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 041 700 700 oz. 080 8000. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana.

2Naročnik paketa Mobilni net A, Mobilni net B in Mobilni net C lahko kot fizična oseba, fizična oseba s poslovno dejavnostjo ali samostojni podjetnik lahko dodatno sklene do štiri podrejena naročniška razmerja SIM 2 net. Z vklopom podrejenega naročniškega razmerja prejmejo naročniki dodatno kartico SIM, ki uporablja zakupljene količine nosilnega naročniškega razmerja. Ob vklopu vsakega podrejenega naročniškega razmerja SIM 2 net se nosilnemu naročniškemu razmerju zaračuna dodatek k mesečni naročnini v višini 4,99 EUR na mesec.

3Poveži in Prihrani: Koriščenje ugodnosti Poveži in Prihrani v primeru skupnega računa je možno pod pogoji vsakokrat veljavne Prodajne ponudbe Poveži in Prihrani, ki je na voljo na spletnih in prodajnih mestih Telekoma Slovenije. Naročniku, ki spreminja naročniško razmerje, predlagamo, da preveri, ali s takšno spremembo še vedno izpolnjuje pogoje, kot izhajajo iz Prodajne ponudbe Poveži in Prihrani za posamezno prodajno akcijo.

4Domače omrežje (doma) je mobilno omrežje Telekoma Slovenije. Države območja EU-tarife: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska, Velika Britanija.

​​
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ Opombe za pakete Mobilni net Start​​

​1Naročniško razmerje s paketom Mobilni net Start lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Paket Mobilni net Start z mesečno naročnino 1,99 EUR vključuje 100 SMS-sporočil doma ali v državah območja EU-tarife. V paketu Mobilni net Start se prenos podatkov doma in v tujini omogoči šele z izbiro posameznega zakupa. Nakup naprav iz akcijske ponudbe pri navedenem paketu ni mogoč. Obračunska enota je 1 kB. Pri poslanih in prejetih MMS-ih v državah območja EU-tarife se prenos podatkov odšteva od skupne količine prenosa podatkov. Po doseženi skupni vključeni količini prenosa podatkov se prenos podatkov ustavi. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene količine in cene veljajo za storitve, opravljene v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in v državah območja EU-tarife v okviru enega obračunskega obdobja. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. S sklenitvijo novega naročniškega razmerja se naročnikom zaračuna priključna taksa v višini 10,95 EUR, v primeru spremembe obstoječega mobilnega paketa v enega izmed navedenih paketov pa se zaračuna enkraten znesek v višini 10,95 EUR. Cene so v EUR z DDV. Za več informacij o prodajni ponudbi paketa, državah območja EU-tarife in ostalih storitvah obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 041 700 700 oz. 080 8000. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana.

2Domače omrežje (doma) je mobilno omrežje Telekoma Slovenije. Države območja EU-tarife: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska, Velika Britanija.

​​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: