​​​​​​​​  

​Izberite modro in prihranite s paketi Modri

Še več ugodnosti, še bolj po vaši meri.

Paketi Modri vam prinašajo vse v enem:
 • neomejeno mobilno telefonijo
 • brezskrben mobilni prenos podatkov
 • možnost priklopa od 1 do 3 mobilnih dodatnih številk
 • hiter in zanesljiv internet do 100 Mb/s
 • o​dlično omrežje WiFi​ za uporabo v vašem domu
 • do 235 programov/42 HD
 • do 1000 minut fiksne telefonije v vsa slovenska omrežja
Izberite modro in doživite največ.

Elektrika po izjemni ceni.

Modro je povezati storitve za dom na enem mestu in ob naročilu elektrike prihraniti z ugodnostmi:
 • akcijsko ceno elektrike prvih 6 mesecev
 • ugodno redno ceno elektrike
 • dodatnim popustom v višini 1 EUR mesečno na skupnem računu storitev Telekoma Slovenije
 • nižjimi stroški plačevanja položnic, saj imate lahko vse storitve Telekoma Slovenije na enem računu
Preberite si več o elektriki Telekoma Slovenije.
  


 

Izberite si paket, ki vam najbolj ustreza, in si ga po želji dodatno prilagodite.

​NOVO!Modri Net

neomejeno

minut v vsa slovenska omrežja

neomejeno

sporočil SMS/MMS

10 GB

prenosa podatkov

do 100/40 Mb/s

hitrost interneta

95 programov/5 HD

(TV-komunikator ni vključen)

možnost doplačila

telefonije 

Modri Plus

neomejeno

minut v vsa slovenska omrežja

neomejeno

sporočil SMS/MMS

10 GB

prenosa podatkov

do 100/20 Mb/s

hitrost interneta

235 programov/42 HD

+ vključena ena izmed spodnjih programskih opcij
 

1.000 min

telefonije v vsa slovenska omrežja

Osnovna hitrost Interneta SiOL je odvisna od vrste povezave - klasična ali optična.

 • ADSL: do 20/1 Mb/s var
 • VDSL: do 30/5 Mb/s var
 • Optika: do 100/20 Mb/s
š

Izberite si svojo napravo

Naročniki paketov Modri lahko za svojo mobilno številko izberete katerikoli mobitel iz akcijske ponudbe, za drugo mobilno številko iz prodajne akcije Enostavni, hkrati pa lahko izberete še televizijo, prenosnik ali tablico iz aktualne ponudbe naprav.


Opom​be

Paket Modri Net vsebuje: TV z osnovno programsko shemo, dosegljivo prek spletne aplikacije TViN ali na TV z uporabo ustreznega TV-komunikatorja (TV-komunikator ni vključen v ceno paketa in ga uporabnik lahko najame za 2,9 EUR mesečno), internet s hitrostjo do 100 Mb/s/40 Mb/s na FTTH oz. do 20 Mb/s /1 Mb/s VAR na ADSL oz. do 40 Mb/s / 10 Mb/s VAR na VDSL ter mobilni del, ki vključuje neomejene pogovore v vsa slovenska omrežja, neomejene SMS-/MMS-e in 10 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije.

Naročniško razmerje s paketom Modri lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih in/ali fiksnih storitev, ki so zasebni uporabniki. Paket Modri vsebuje: TV s programsko shemo Standard, ki jo lahko naročniki brezplačno nadgradijo v Mega HD, internet s hitrostjo 100 Mb/s / 20 Mb/s na FTTH oz. do 20 Mb/s /1 Mb/s VAR na ADSL oz. do 30 Mb/s / 5 Mb/s VAR na VDSL, IP-telefonijo z eno telefonsko številko, ki vključuje 1.000 minut v vsa fiksna in mobilna slovenska omrežja, ter mobilni del, ki vključuje neomejene pogovore v vsa slovenska omrežja, ne​omejene SMS-/MMS-e in 3 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije.

Naročniško razmerje s paketom Modri Plus lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih in/ali fiksnih storitev, ki so zasebni uporabniki. ​Paket Modri Plus vsebuje: TV s programsko shemo Standard, ki jo lahko naročniki brezplačno nadgradijo v Mega HD, in dodatno programsko opcijo po izbiri, internet s hitrostjo 100 Mb/s / 20 Mb/s na FTTH oz. do 20 Mb/s /1 Mb/s VAR na ADSL oz. do 30 Mb/s / 5 Mb/s VAR na VDSL, IP-telefonijo ​z eno telefonsko številko, ki vključuje 1.000 minut v vsa fiksna in​ mobilna slovenska omrežja, ter mobilni del, ki vključuje neomejene pogovore v vsa slovenska omrežja, neomejene SMS-/MMS-e in 10 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije. Dodatno programsko opcijo po izbiri (razen programskih opcij Eksplozivni, Eksplozivni+ in Dajmedol+) lahko naroči naročnik ob sklenitvi paketa, kasnejša menjava brezplačnih programskih opcij pa je možna le na pisno ali ustno zahtevo. Ob naročilu druge programske opcije, ki je dražja, ta samodejno ne postane brezplačna.

Pri paketih Modri je možna sklenitev dodatnega naročniškega razmerja Druga številka z mesečno naročnino 12,95 EUR. Nov naročnik fiksnih storitev je vsak naročnik, ki sklene pogodbo, pri tem pa je izpolnjen pogoj, da v omrežju Telekoma Slovenije priključek na njegovem naslovu in njegovi številki stanovanja v preteklih šestih mesecih ni bil zaseden. Cene so v EUR z DDV. Za več informacij o ponudbi, vključno z vezavo naročniškega razmerja za 12 mesecev, obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 041 700 700 oz. 080 8000.

Novim naročnikom paketov Modri (razen Modri Net) pripada v najem en TV-komunikator BOX S. Naročnik lahko na svoje naročniško razmerje pridobi v uporabo največ štiri TV-komunikatorje, pri čemer za preostale tri plača 2,90 EUR na mesec. Obstoječi naročniki, ki že razpolagajo z ustreznim TV-komunikatorjem (s kupljenim ali najetim), so do najema novega TV-komunikatorja upravičeni v primeru, da je obstoječi TV-komunikator nedelujoč. Obstoječim naročnikom, ki še nimajo TV-komunikatorja, se za prvi najemni BOX S zaračuna enkraten strošek izdaje prvega BOX-a v višini 20 EUR.

1Akcijska ponudba paketov Modri, Modri Net in Modri Plus: Akcijska mesečna naročnina vključuje 3 EUR popusta in velja za nove naročnike 24 mesecev, za obstoječe naročnike pa 12 mesecev v primeru vezave za 24 mesecev. Akcija velja do 31. 5. 2017 in se izključuje z akcijsko ponudbo izdelkov ter akcijsko ponudbo 6 EUR popusta na mesečno naročnino v primeru sočasne sklenitve pogodbe za dobavo elektrike in vezave. Cene so v EUR z DDV.​

2Akcijska ponudba paketov Modri, Modri Net in Modri Plus: Akcijska mesečna naročnina vključuje 6 EUR popusta in velja za nove naročnike 24 mesecev, za obstoječe naročnike pa 12 mesecev v primeru sočasne sklenitve pogodbe za dobavo elektrike in povezave paketa s skupnim računom ter vezave za 24 mesecev. Ta popust lahko naročnik uveljavlja le pri enem fiksnem naročniškem razmerju. Akcija velja do 31. 5. 2017 in se izključuje z akcijsko ponudbo izdelkov ter akcijsko ponudbo 3 EUR popusta na mesečno naročnino. Cene so v EUR z DDV.​

​​​