​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​  
​​

Mobilne in fiksne storitve v enem paketu.​

Bodite vedno brezskrbni s paketom Modri Svet! Prinaša vam brezskrbno mobilno telefonijo, vrhunsko televizijo, hiter internet in fiksno telefonijo, vse v enem paketu po ugodni ceni.
M​esečna naročnina za vse pakete Modri
49,99 €/MESEC
za 12 mesecev za nove naročnike ob vezavi za 24 mesecev1
ali​
Ugodnejša mesečna naročnina
-10 €/MESEC​
za 12 mesecev ob naročilu elektrike za nove in obstoječe naročnike ob vezavi 24 mesecev2

Mesečna naročnina brez vezave 69,99 €/MESEC

 
- 40 % znižane cene naprav

Izberite nov televizor, mobitel, tablico ali prenosnik iz ugodne ponudbe kar 40 % ceneje.

Priporočamo:
PREVERI AKCIJSKE IZDELKE​​​
​​
​ ​

Najboljša
mobilna izkušnja

Mobilno omrežje Telekoma Slovenije omogoča vrhunsko uporabniško izkušnjo, zanesljivo delovanje in odlično pokritost.

ZANIMA ME PAKET MODRI SVETNAROČAM OBISK SVETOVALCA NA DOMU
PAKET MODRI SVET VKLJUČUJE
  • neomejene klice v vsa slovenska omrežja in v državah območja EU-tarife
  • neomejena sporočila SMS/MMS doma in v državah območja EU-tarife
  • 20 GB prenosa podatkov v Sloveniji in v območju z EU-tarifo, od tega do ​7560 MB brez dodatnih stroškov v območju z EU-tarifo
  • možnost do ​dveh dodatnih mobilnih številk​ - Druga številka5
  • možnost dodatne mobilne številke za prenos podatkov - SIM 2

Hiter in zanesljiv
internet

Hiter, zanesljiv in neomejen internet 24 ur na dan. Visoka pokritost in optično omrežje. Stalna, 24-urna strokovna pomoč.

ZANIMA ME PAKET MODRI SVETNAROČAM OBISK SVETOVALCA NA DOMU
PAKET MODRI SVET VKLJUČUJE

Obogatena izkušnja gledanja televizije

Najboljša zabava, kadarkoli in kjerkoli želite. Izkusite obogateno izkušnjo gledanja televizije z naprednimi funkcionalnostmi in bogatimi TV-vsebinami.

ZANIMA ME PAKET MODRI SVETNAROČAM OBISK SVETOVALCA NA DOMU
PAKET MODRI SVET VKLJUČUJE

Brezskrbna fiksna telefonija za klice doma

Ko kličemo prijatelje in sorodnike, ne skoparimo z besedami, zato radi izberemo domači telefon, saj zaupamo prednostim, ki jih ponuja fiksna telefonija. Odlikujejo jo enostavna uporaba, cenovna ugodnost in zanesljivost.

ZANIMA ME PAKET MODRI SVETNAROČAM OBISK SVETOVALCA NA DOMU
PAKET MODRI SVET VKLJUČUJE
  • 1000 minut telefonije v vsa slovenska omrežja.

Izberite si svojo napravo

Naročniki paketa Modri lahko za svojo mobilno številko izberete katerikoli mobitel iz akcijske ponudbe, za drugo mobilno številko iz prodajne akcije Enostavni, hkrati pa lahko izberete še televizijo, prenosnik ali tablico iz aktualne ponudbe naprav. Ponudba bo na voljo do 5. 2. 2018 dalje.​

              
​​​​ Opombe


Pri paketih Modri je možna sklenitev dodatnega naročniškega razmerja Druga številka z mesečno naročnino 13,99 EUR. Nov naročnik fiksnih storitev je vsak naročnik, ki sklene pogodbo, pri tem pa je izpolnjen pogoj, da v omrežju Telekoma Slovenije priključek na njegovem naslovu in njegovi številki stanovanja v preteklih šestih mesecih ni bil zaseden. Cene so v EUR z DDV. Za več informacij o ponudbi, vključno z vezavo naročniškega razmerja za 12 mesecev, obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 041 700 700 oz. 080 8000.
Novim naročnikom paketov Modri (razen Modri Net) pripada v najem en TV-komunikator BOX S. Naročnik lahko na svoje naročniško razmerje pridobi v uporabo največ štiri TV-komunikatorje, pri čemer za preostale tri plača 2,90 EUR na mesec. Obstoječi naročniki, ki že razpolagajo z ustreznim TV-komunikatorjem (s kupljenim ali najetim), so do najema novega TV-komunikatorja upravičeni v primeru, da je obstoječi TV-komunikator nedelujoč. Obstoječim naročnikom, ki še nimajo TV-komunikatorja, se za prvi najemni BOX S zaračuna enkraten strošek izdaje prvega BOX-a v višini 20 EUR.

1Znižana mesečna naročnina – za paketa Modri Svet in Modri Net 49,99 EUR – velja 1 leto za nove naročnike ob vezavi za 24 mesecev. Po preteku enega leta se prične zaračunavati redna cena izbranega paketa po takrat veljavnem ceniku. Akcijska ponudba velja od 3. 2. 2018 do 21. 3. 2018 in se izključuje z akcijsko ponudbo izdelkov in popustom 12 x 10 EUR na izbrani paket Modri ob vezavi z elektriko Telekoma Slovenije. Cene so v EUR z DDV. Paket Modri Net vključuje programsko shemo Osnovna, ki jo lahko naročniki prek BOX-a ali Mojega Telekoma nadgradijo v Mega HD za 14,80 EUR. Prek BOX-a je programsko shemo Mega HD mogoče aktivirati na nekaterih programskih mestih, ki so vidni v shemi Mega HD, v Mojem Telekomu pa znotraj vašega fiksnega razmerja. ​Za več informacij o ponudbi, vključno z možnostjo vezave za 12 mesecev, obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 041 700 700 oz. 080 8000. Telekom Slovenije, d.d.

Naročniško razmerje s paketom Modri Svet lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih in/ali fiksnih storitev, ki so zasebni uporabniki. Paket Modri vsebuje: TV s programsko shemo Standard, ki jo lahko naročniki brezplačno nadgradijo v Mega HD, internet s hitrostjo 100 Mbit/s / 20 Mbit/s na FTTH oz. do 40 Mbit/s /1 Mbit/s VAR na ADSL oz. do 30 Mbit/s / 5 Mbit/s VAR na VDSL, IP-telefonijo z eno telefonsko številko, ki vključuje 1.000 minut v vsa fiksna in mobilna slovenska omrežja, ter mobilni del, ki vključuje neomejene pogovore v vsa slovenska omrežja, neomejene SMS-/MMS-e, neomejene pogovore ter SMS- /MMS-e v državah območja EU-tarife (pri poslanih in prejetih MMS-ih v državah območja EU-tarife se prenos podatkov odšteva iz skupne količine prenosa podatkov) in 20 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega v državah območja EU-tarife brezplačna poraba do 7560 MB). Po porabljeni vključeni količini prenosa podatkov 20 GB se prenos podatkov onemogoči. Nad vključeno količino, ki je na voljo brezplačno, se prenos podatkov zaračunava v skladu s cenikom prenosa podatkov v državah območja EU-tarife na www.telekom.si. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije. Naročnikom navedenega paketa so omogočeni tudi dodatni zakupi.

Naročniško razmerje s paketom Modri lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih in/ali fiksnih storitev, ki so zasebni uporabniki. Paket Modri vsebuje: TV s programsko shemo Standard, ki jo lahko naročniki brezplačno nadgradijo v Mega HD, internet s hitrostjo 100 Mbit/s / 20 Mbit/s na FTTH oz. do 20 Mbit/s /1 Mbit/s VAR na ADSL oz. do 30 Mbit/s / 5 Mbit/s VAR na VDSL, IP-telefonijo z eno telefonsko številko, ki vključuje 1.000 minut v vsa fiksna in mobilna slovenska omrežja, ter mobilni del, ki vključuje neomejene pogovore v vsa slovenska omrežja, neomejene SMS-/MMS-e, neomejene pogovore ter SMS- /MMS-e v državah območja EU-tarife (pri poslanih in prejetih MMS-ih v državah območja EU-tarife se prenos podatkov odšteva iz skupne količine prenosa podatkov) in 20 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega v državah območja EU-tarife brezplačna poraba do 7560 MB). Po porabljeni vključeni količini prenosa podatkov 20 GB se prenos podatkov onemogoči. Nad vključeno količino, ki je na voljo brezplačno, se prenos podatkov zaračunava v skladu s cenikom prenosa podatkov v državah območja EU-tarife na www.telekom.si. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije. Naročnikom navedenega paketa so omogočeni tudi dodatni zakupi. Akcijska ponudba enotna naročnina za paket Modri ne velja. Novi naročniki paketa Modri lahko izkoristijo akcijo z Elektriko, HBO ali popust pri nakupu izdelka.

Naročniško razmerje s paketom Modri Plus lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih in/ali fiksnih storitev, ki so zasebni uporabniki. Paket Modri Plus vsebuje: TV s programsko shemo Standard, ki jo lahko naročniki brezplačno nadgradijo v Mega HD, in dodatno programsko opcijo po izbiri, internet s hitrostjo 100 Mbit/s / 20 Mbit/s na FTTH oz. do 20 Mbit/s /1 Mbit/s VAR na ADSL oz. do 30 Mbit/s / 5 Mbit/s VAR na VDSL, IP-telefonijo z eno telefonsko številko, ki vključuje 1.000 minut v vsa fiksna in mobilna slovenska omrežja, ter mobilni del, ki vključuje neomejene pogovore v vsa slovenska omrežja, neomejene SMS-/MMS-e, neomejene pogovore ter SMS- /MMS-e v državah območja EU-tarife (pri poslanih in prejetih MMS-ih v območju držav z EU-tarifo se prenos podatkov odšteva iz skupne količine prenosa podatkov) in 60 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega v državah območja EU-tarife brezplačna poraba do 12030 MB). Po porabljeni vključeni količini prenosa podatkov 60 GB se prenos podatkov onemogoči. Nad vključeno količino, ki je na voljo brezplačno, se prenos podatkov zaračunava v skladu s cenikom prenosa podatkov v državah območja EU-tarife na www.telekom.si. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije. Naročnikom navedenega paketa so omogočeni tudi dodatni zakupi. Dodatno programsko opcijo po izbiri (razen programskih opcij Eksplozivni, Eksplozivni+ in Dajmedol+) lahko naroči naročnik ob sklenitvi paketa, kasnejša menjava brezplačnih programskih opcij pa je možna le na pisno ali ustno zahtevo. Ob naročilu druge programske opcije, ki je dražja, ta samodejno ne postane brezplačna. Akcijska ponudba enotna naročnina za paket Modri Plus ne velja. Novi naročniki paketa Modri Plus lahko izkoristijo akcijo z Elektriko, HBO ali popust pri nakupu izdelka.

Paket Modri Net vsebuje: TV z osnovno programsko shemo, dosegljivo prek spletne aplikacije TViN ali na TV z uporabo ustreznega TV-komunikatorja (TV-komunikator ni vključen v ceno paketa in ga uporabnik lahko najame za 2,9 EUR mesečno), internet s hitrostjo do 100 Mbit/s/40 Mbit/s na FTTH oz. do 20 Mbit/s /1 Mbit/s VAR na ADSL oz. do 40 Mbit/s / 10 Mbit/s VAR na VDSL ter mobilni del, ki vključuje neomejene pogovore v vsa slovenska omrežja, neomejene SMS-/MMS-e in 20 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije, neomejene pogovore ter SMS- /MMS-e v državah območja EU-tarife (pri poslanih in prejetih MMS-ih v državah območja EU-tarife se prenos podatkov odšteva iz skupne količine prenosa podatkov) in 20 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega v državah območja EU-tarife brezplačna poraba do 7560 MB). Po porabljeni vključeni količini prenosa podatkov 20 GB se prenos podatkov onemogoči. Nad vključeno količino, ki je na voljo brezplačno, se prenos podatkov zaračunava v skladu s cenikom prenosa podatkov v državah območja EU-tarife na www.telekom.si. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije. Naročnikom navedenega paketa so omogočeni tudi dodatni zakupi.

2Popust 12 x 10 EUR na izbrani paket Modri velja ob vezavi za 24 mesecev za nove in obstoječe naročnike, ki so hkrati naročniki elektrike Telekoma Slovenije. Akcijska ponudba velja od 3. 2.​ do 21. 3​. 2018 in se izključuje z akcijsko ponudbo znižane mesečne naročnine in akcijsko ponudbo izdelkov.

4Elektrika Telekoma Slovenije je storitev dobave električne energije za gospodinjstva na območju Republike Slovenije, ponudba velja za fizične osebe. Cenik velja od 16. 11. 2016. Cene ne vključujejo dajatev za uporabo omrežja in prispevkov, predpisanih s strani države.

5Naročniki paketa Modri in Modri Svet lahko v akcijskem obdobju od 3. 2. do 21. 3. 2018 sklenejo do dve (2) dodatni podrejeni naročniški razmerji Druga številka.

Domače omrežje (doma) je mobilno omrežje Telekoma Slovenije. Države območja EU-tarife: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska, Velika Britanija.

Prodajna ponudba paket Modri Svet

Prodajna ponudba paket Modri Svet na OŠO

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: