​​​  
​​

Mobilne in fiksne storitve v enem paketu.

Bodite vedno brezskrbni s paketom Modri! Prinaša vam brezskrbno mobilno telefonijo, vrhunsko televizijo, hiter internet in fiksno telefonijo, vse v enem paketu po ugodni ceni.
Mesečna naročnina ob vezavi
53,95 €/MESEC
za 1 leto (za nove naročnike) oz. za 6 mesecev (za obstoječe naročnike)1

Mesečna naročnina brez vezave 59,95 €/MESEC

 

Najboljša
mobilna izkušnja

Mobilno omrežje Telekoma Slovenije omogoča vrhunsko uporabniško izkušnjo, zanesljivo delovanje in odlično pokritost.

ZANIMA ME PAKET MODRINAROČAM OBISK SVETOVALCA NA DOMU
PAKET MODRI VKLJUČUJE
  • Neomejene klice v vsa slovenska omrežja
  • Neomejena sporočila SMS in MMS v Sloveniji
  • 3 GB prenosa podatkov v Sloveniji
  • Možnost dodatne mobilne številke - Druga številka
  • Možnost dodatne mobilne številke za prenos podatkov - SIM 2

Hiter in zanesljiv
internet

Hiter, zanesljiv in neomejen internet 24 ur na dan. Visoka pokritost in optično omrežje. Stalna, 24-urna strokovna pomoč.

ZANIMA ME PAKET MODRINAROČAM OBISK SVETOVALCA NA DOMU
PAKET MODRI VKLJUČUJE

Obogatena izkušnja gledanja televizije

Najboljša zabava, kadarkoli in kjerkoli želite. Izkusite obogateno izkušnjo gledanja televizije z naprednimi funkcionalnostmi in bogatimi vsebinami SiOL TV.

ZANIMA ME PAKET MODRINAROČAM OBISK SVETOVALCA NA DOMU
PAKET MODRI VKLJUČUJE

Brezskrbna fiksna telefonija za klice doma

Ko kličemo prijatelje in sorodnike, ne skoparimo z besedami, zato radi izberemo domači telefon, saj zaupamo prednostim, ki jih ponuja fiksna telefonija. Odlikujejo jo enostavna uporaba, cenovna ugodnost in zanesljivost.

ZANIMA ME PAKET MODRINAROČAM OBISK SVETOVALCA NA DOMU
PAKET MODRI VKLJUČUJE
  • 1000 minut telefonije SiOL v vsa slovenska omrežja.

Izberite si svojo napravo

Naročniki paketa Modri lahko za svojo mobilno številko izberete katerikoli mobitel iz Akcijske ponudbe, za drugo mobilno številko iz prodajne akcije Enostavni, hkrati pa lahko izberete še televizijo, prenosnik ali tablico iz ponudbe naprav SiOL.

 

 

Opombe

1Akcijska ponudba paketov Modri in Modri Plus: novim naročnikom širokopasovnih storitev, ki sklenejo naročniško razmerje z vezavo za 24 mesecev, se prizna 6 EUR popusta na mesečno naročnino prvih 12 mesecev, obstoječim nevezanim naročnikom, ki sklenejo naročniško razmerje z vezavo za 24 mesecev, se prizna 6 EUR popusta na mesečno naročnino prvih 6 mesecev. Akcijska ponudba velja od 21. 3. do 31. 8. 2016 in se izključuje z ostalimi akcijami.

2Naročniško razmerje s paketom Modri lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih in/ali širokopasovnih storitev Telekoma Slovenije, ki so zasebni uporabniki, ter v akcijskem obdobju od 21. 3. do 31. 8. 2016 tudi novi ali obstoječi naročniki mobilnih in/ali širokopasovnih storitev Telekoma Slovenije, ki so poslovni uporabniki. Naročniško razmerje s paketom Modri Plus lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih in/ali širokopasovnih storitev Telekoma Slovenije, ki so zasebni uporabniki, v akcijskem obdobju od 21. 3. do 31. 8. 2016. Paket Modri vsebuje: SiOL TV s programsko shemo Standard, ki jo lahko naročniki brezplačno nadgradijo v Mega HD, Internet SiOL s hitrostjo do 100 Mb/s / 20 Mb/s VAR na FTTH oz. do 20 Mb/s / 1 Mb/s VAR na ADSL oz. do 30 Mb/s / 5 Mb/s VAR na VDSL, Telefonijo SiOL z eno telefonsko številko, ki vključuje 1.000 minut v vsa fiksna in mobilna slovenska omrežja, ter mobilni del, ki vključuje neomejene pogovore v vsa slovenska omrežja, neomejene SMS-/MMS-e in 3 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije. Paket Modri Plus vsebuje: SiOL TV s programsko shemo Standard, ki jo lahko naročniki brezplačno nadgradijo v Mega HD, in dodatno programsko opcijo po izbiri, Internet SiOL s hitrostjo do 100 Mb/s / 20 Mb/s VAR na FTTH oz. do 20 Mb/s /1 Mb/s VAR na ADSL oz. do 30 Mb/s / 5 Mb/s VAR na VDSL, Telefonijo SiOL z eno telefonsko številko, ki vključuje 1.000 minut v vsa fiksna in mobilna slovenska omrežja, ter mobilni del, ki vključuje neomejene pogovore v vsa slovenska omrežja, neomejene SMS-/MMS-e in 10 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije. Dodatno programsko opcijo po izbiri (razen programskih opcij Eksplozivni, Eksplozivni+ in Dajmedol+) lahko naroči naročnik ob sklenitvi paketa, kasnejša menjava brezplačnih programskih opcij pa je možna le na pisno ali ustno zahtevo. Ob naročilu druge programske opcije, ki je dražja, ta samodejno ne postane brezplačna. Pri paketu Modri je možno skleniti eno, pri paketu Modri Plus pa do tri dodatna naročniška razmerja s svojo mobilno telefonsko številko na mobilnem delu paketa - Druga številka, ki koristi mobilne količine nosilnega paketa Modri oz. Modri Plus, z mesečno naročnino 12 EUR za posamezno naročniško razmerje (od 1. 9. 2016 dalje 12,95 EUR). Akcijska ponudba paketov Modri in Modri Plus novim naročnikom širokopasovnih storitev, ki sklenejo naročniško razmerje z vezavo za 24 mesecev, prinaša 6 EUR popusta na mesečno naročnino prvih 12 mesecev, obstoječim nevezanim naročnikom, ki sklenejo naročniško razmerje z vezavo za 24 mesecev, pa 6 EUR popusta na mesečno naročnino prvih 6 mesecev. 53,95 EUR je znižana mesečna naročnina paketa Modri z upoštevanim popustom 6 EUR, katerega pridobi novi naročnik za obdobje 12 mesecev ob sklenitvi naročniškega razmerja z vezavo za 24 mesecev s paketom Modri. Akcijska ponudba velja od 21. 3. do 31. 8. 2016 in se izključuje z ostalimi akcijami. Cene so v EUR z DDV.

Pri obeh paketih je možna sklenitev dodatnega naročniškega razmerja Druga številka z mesečno naročnino 12 EUR. Nov naročnik širokopasovnih storitev je vsak naročnik, ki sklene pogodbo, pri tem pa je izpolnjen pogoj, da v omrežju Telekoma Slovenije priključek na njegovem naslovu in njegovi številki stanovanja v preteklih šestih mesecih ni bil zaseden. Cene so v EUR z DDV. Za več informacij o ponudbi, vključno z vezavo naročniškega razmerja za 12 mesecev, obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 041 700 700 oz. 080 8000.

Prodajna ponudba paket Modri

Prodajna ponudba paket Modri na OŠO