​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​  
​​

Paket Mobilni net Start vam omogoča popolnoma novo uporabniško izkušnjo plačevanja in uporabe interneta na tablici, prenosnem računalniku in drugih napravah z dostopom do mobilnega interneta. Paket vključuje 100 SMS-sporočil, z dodatnim zakupom pa izberete količino interneta, ki jo potrebujete.

Dodatni zakupi:

 • Dodatni zakup 1 GB enkratno
  • Dodatni zakup 1 GB CENA Vključena količina podatkov doma ali v EU-tarifi Za vklop pošljite SMS na 1918 Za izklop pošljite SMS na 1918
   Enkratno 7 € 1 GB ZAKUP 1 GB MESEC Odjava ni potrebna
   Do preklica 7 € 1 GB ZAKUP 1 GB ZAKUP 1 GB NE
 • Mobilni internet 1 dan
  • Vključite si Mobilni internet 1 dan za 3,95 €. Prenos podatkov je neomejen. Pošljite SMS z vsebino DAN I na 1918.

sticker
Brezplačen preizkus

Delovanje mobilnega interneta lahko pred nakupom tudi preizkusite. V Telekomovih centrih si lahko brezplačno izposodite USB-modem in SIM-kartico za prenos podatkov v omrežju Telekoma Slovenije. Če imate prenosnik, ga prinesite s seboj in uredili vam bomo vse potrebne nastavitve.


Naročniki, ki poleg podatkovnih storitev potrebujete tudi govorne storitve, lahko k paketom Mobilni internet naročite storitev Govor. S storitvijo Govor se v paketih Mobilni internet omogočita telefonija in videotelefonija.

Cenik storitve Govor:
 • Mesečna naročnina: 1,00 € z DDV
 • Priključna taksa: 5,99 € z DDV

Storitev Govor naročite z obrazcem Naročilo dodatnih storitev.

Pogovori Tarifa Paketi Mobilni internet
Klici v vsa slovenska omrežja Redna 00.00-24.00 0,165 €/min
Sporočila SMS/MMS Redna 00.00-24.00 0,12 €/sporočilo
​​
Opombe za pakete Mobilni net Start

1Naročniško razmerje s paketom Mobilni net Start lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Paket Mobilni net Start z mesečno naročnino 1,99 EUR vključuje 100 SMS-sporočil doma ali v državah območja EU-tarife. V paketu Mobilni net Start se prenos podatkov doma in v tujini omogoči šele z izbiro posameznega zakupa. Nakup naprav iz akcijske ponudbe pri navedenem paketu ni mogoč. Obračunska enota je 1 kB. Pri poslanih in prejetih MMS-ih v državah območja EU-tarife se prenos podatkov odšteva od skupne količine prenosa podatkov. Po doseženi skupni vključeni količini prenosa podatkov se prenos podatkov ustavi. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene količine in cene veljajo za storitve, opravljene v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in v državah območja EU-tarife v okviru enega obračunskega obdobja. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. S sklenitvijo novega naročniškega razmerja se naročnikom zaračuna priključna taksa v višini 10,95 EUR, v primeru spremembe obstoječega mobilnega paketa v enega izmed navedenih paketov pa se zaračuna enkraten znesek v višini 10,95 EUR. Cene so v EUR z DDV. Za več informacij o prodajni ponudbi paketa, državah območja EU-tarife in ostalih storitvah obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 041 700 700 oz. 080 8000. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana.

2Domače omrežje (doma) je mobilno omrežje Telekoma Slovenije. Države območja EU-tarife: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska, Velika Britanija.

Prodajna ponudba paketa Mobilni net Start​
Prodajna ponudba Poveži in prihrani​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: