​​​​​​​​​​​​​  

Ugodnosti Penzion novim in obstoječim naročnikom prinašajo:

 • 1 EUR popusta na mesečno naročnino mobilnega paketa Enostavni A ali B ali Brezskrbni A, B ali C;
 • brezplačno priključno takso in brezplačno menjavo mobilnega paketa;
 • 1 EUR popusta na mesečno naročnino paketa TopTrio Začetek, A, B ali C.
sticker
Pripeljite prijatelja in prihranita oba!

Pripeljite novega uporabnika, izberita vsak svoj​ mobilni paket Brezskrbni A, B, C ali Dogaja in si za 2 leti oba zagoto​vita polovično mesečno naročnino. Akcijska ponudba velja do 30. 4. 2017.

Ugodnost z izbranimi mobilnimi paketi velja za dva.13​

Več o akciji

​​

Priporočamo vam povezavo:

​​​
 • Mobilni paket Enostavni B vključuje 1.000 enot, ki jih lahko porabite za klice, sporočila in internet. Mese​čno naročnino 16,95 EUR lahko znižate na 13,95 EUR.​7
 • Paket TopTrio Začetek vključuje televizijo z več kot 100 TV-programi in brezplačnim Ogledom nazaj, zanesljivim internetom in brezplačno fiksno telefonijo med uporabniki Telekoma Slovenije. Že tako ugodno mesečno naročnino 33,95 EUR pa lahko za kar 24 mesecev še dodatno znižate na 26,95 EUR.1

Modro je povezati vse storitve za dom:

Naprednim storitvam za dom ​smo dodali elektriko Telekoma Slovenije po izjemni ceni.

Če izberete še elektriko Telekoma Slovenije6, si skupni račun dodatno znižate za 1 EUR na mesec, na 36,95 EUR.​
Ob povezavi paketov Enostavni B in TopTrio A na skupni račun lahko dobite televizijo, internet, fiksno in mobilno telefonijo že za 42,​​90 EUR na mesec.7

Enostavni in ugodni mobiteli

Program zvestobe

Program zvestobe Telekoma Slovenije svojim članom ponuja številne popuste in ugodnosti. Včlanite se in začnite zbirati točke že danes.
Ne prezrite: Člani Programa zvestobe preverite, koliko imate zbranih točk v letu 2016, in jih še pravočasno unovčite. Unovčite jih lahko samo še do 31. 3. 2017. Porabite točke za različne ugodnosti in prihranite.
Več o Programu zvestobe.

Televizorji po nižji ceni za naročnike​

Ponudba mobilnih paketov za upokojence in aktivne nad 60 let:

Enostavni A

500 enot

minute v vsa slovenska omrežja, sporočila SMS/MMS, prenos podatkov12
Dokup dodatnih enot
 • 500 enot: 7 €
 • 1000 enot: 11 €
Skrij dodatne možnosti

Brezskrbni A

neomejeno

minute v vsa slovenska omrežja, sporočila SMS/MMS12​​​

2 € za 2 GB

prenos podatkov po porabi:
ne več kot 2 € za 2 GB8​
Dokup prenosa podatkov
 • 1 GB: 3 €
 • 5 GB: 5 €
 • 10 GB: 10 €
Skrij dodatne možnosti

Brezskrbni B

neomejeno

minute v vsa slovenska omrežja, sporočila SMS/MMS12​​​

5 € za 10 GB

prenos podatkov po porabi:
ne več kot 5 € za 10 GB9​
Dokup prenosa podatkov
 • 1 GB: 3 €
 • 5 GB: 5 €
 • 10 GB: 10 €
Skrij dodatne možnosti

Ponudba paketov TopTrio za upokojence in aktivne nad 60 let:


Pogoji

1 Akcijska ponudba velja do 31. 5. 2017, kjer se medsebojno izključujejo: Akcijska ponudba 6 EUR popusta, ki velja za nove naročnike 24 mesecev, za obstoječe naročnike pa 12 mesecev v primeru sočasne sklenitve pogodbe za dobavo elektrike in povezave paketa s skupnim računom ter vezave za 24 mesecev, Akcijska ponudba izdelkov ter Akcijska ponudba 3 EUR popusta na mesečno naročnino, ki velja za nove naročnike 24 mesecev, za obstoječe naročnike pa 12 mesecev ob vezavi za 24 mesecev. Cene so v EUR z DDV.

3​ Ugodnosti Penzion prinašajo 1 EUR popusta na mesečno naročnino izbranih mobilnih paketov, brezplačno priključno takso in brezplačno menjavo mobilnega paketa v mobilni paket Enostavni A, B, Brezskrbni A, B ali C ter 1 EUR popusta na pakete TopTrio A, B ali C. Ugodnosti Penzion se ne izključujejo z ugodnostjo Poveži in prihrani. Ugodnosti Penzion so na voljo zasebnim uporabnikom, ki so starejši od 60 let ali imajo status upokojenca. Ugodnosti lahko pridobijo tudi nezaposleni, ki izpolnjujejo starostni pogoj, pri čemer morajo ob sklenitvi razmerja predložiti poroštveno izjavo zaposlene osebe. Za pridobitev ugodnosti Penzion je treba predložiti naslednje dokumente oz. podatke: osebni dokument s sliko (na vpogled), davčno številko oz. kopijo davčnega kartončka, upokojenci še kopijo odločbe o upokojitvi ali pokojninskega odrezka (šifra 01 ali 09), ki ni starejši od treh mesecev, ali Kartico upokojenca (na vpogled), zaposlene osebe v starosti nad 60 let pa podatek o zaposlitvi.

4Ugodnost Poveži in prihrani: Za 2 EUR znižana mesečna naročnina mobilnega paketa velja za naročnike, ki so istočasno tudi naročniki enega izmed izbranih fiksnih paketov in/ ali PSTN/ISDN/WLL ali fiksnih poslovnih paketov. Za 2 EUR znižana mesečna naročnina paketa TopTrio A velja za naročnike, ki so istočasno tudi novi ali obstoječi naročniki enega izmed izbranih mobilnih paketov Telekoma Slovenije (podrobnosti so v prodajni ponudbi Poveži in Prihrani na www.telekom.si in na prodajnih mestih Telekoma Slovenije) in imajo naročen skupni račun. V primeru prekinitve izbranega paketa in/ali skupnega računa se naročnikom zaračuna polna mesečna naročnina paketa.

5Akcijska ponudba TopTrio: Novim naročnikom širokopasovnih storitev, ki sklenejo naročniško razmerje z vezavo za 24 mesecev, se prizna 6 EUR popusta na mesečno naročnino prvih 12 mesecev, obstoječim nevezanim naročnikom, ki sklenejo naročniško razmerje z vezavo za 24 mesecev, se prizna 6 EUR popusta na mesečno naročnino prvih 6 mesecev. Novi naročniki prihranijo 72 EUR (6 EUR x 12 mesecev), obstoječi pa 36 EUR (6 EUR x 6 mesecev). Akcijska ponudba velja od 1. 9. do 6. 3. 2017​ in se izključuje z ostalimi akcijami. Novi naročniki paketov TopTrio A in ​TopTrio B prejmejo tudi 12 oz. 4 mesece programske sheme Mega HD brezplačno (v primeru sklenitve naročniškega razmerja z vezavo za 24 oz. 12 mesecev). Tako prejeto programsko shemo je potrebno na BOX-u aktivirati vsaka dva meseca.

61 EUR popusta na mesec ob naročilu elektrike: Naročniki Telekoma Slovenije, ki sklenejo naročniško razmerje z elektriko in naročijo skupni račun, lahko prejmejo popust v znesku 1 EUR na mesečno naročnino pri fiksnih paketih, ki vsebujejo fiksni internet ali televizijo ali fiksno telefonijo ali kabelsko TV, ali pri mobilnih paketih Telekoma Slovenije za zasebne uporabnike, kjer velja popust Poveži in prihrani - elektrika. Mobilni paketi, vključeni v ponudbo Poveži in Prihrani - elektrika, so navedeni v ponudbi Poveži in Prihrani, objavljeni na www.telekom.si.

7Znižana mesečna naročnina paketa Enostavni A: 11,95 EUR je cena z upoštevano ugodnostjo Penzion (1 EUR popusta), 9,95 EUR je cena z upoštevano ugodnostjo Penzion (1 EUR popusta) in ugodnostjo Poveži in prihrani (2 EUR popusta).

Znižana mesečna naročnina paketa Enostavni B: 15,95 EUR je cena z upoštevano ugodnostjo Penzion (1 EUR popusta), 13,95 EUR je cena z upoštevano ugodnostjo Penzion (1 EUR popusta) in ugodnostjo Poveži in prihrani (2 EUR popusta).

Znižana mesečna naročnina paketa Brezskrbni A: 19,95 EUR je cena z upoštevano ugodnostjo Penzion (1 EUR popusta), 17,95 EUR je cena z upoštevano ugodnostjo Penzion (1 EUR popusta) in ugodnostjo Poveži in prihrani (2 EUR popusta).

Znižana mesečna naročnina paketa Brezskrbni B: 19,95 EUR je cena z upoštevano ugodnostjo Penzion (1 EUR popusta), 17,95 EUR je cena z upoštevano ugodnostjo Penzion (1 EUR popusta) in ugodnostjo Poveži in prihrani (2 EUR popusta).

Znižana mesečna naročnina paketa TopTrio A: 36,95 EUR je cena z upoštevano ugodnostjo Penzion (1 EUR popusta), 28,95 EUR je cena z upoštevano ugodnostjo Penzion (1 EUR popusta) in akcijsko ugodnostjo (6 EUR popusta), 28,95 EUR je cena z upoštevano ugodnostjo Penzion (1 EUR popusta), akcijsko ugodnostjo (6 EUR popusta) in ugodnostjo Poveži in prihrani (2 EUR popusta), 27,95 EUR pa je cena, ki poleg omenjenih popustov vključuje tudi popust za naročnike elektrike Telekoma Slovenije.

Znižana mesečna naročnina paketa TopTrio B: 48,95 EUR je cena z upoštevano ugodnostjo Penzion (1 EUR popusta), 42,95 EUR je cena z upoštevano ugodnostjo Penzion (1 EUR popusta) in akcijsko ugodnostjo (6 EUR popusta), 38,95 EUR je cena z upoštevano ugodnostjo Penzion (1 EUR popusta), akcijsko ugodnostjo (6 EUR popusta) in ugodnostjo Poveži in prihrani (2 EUR popusta), 37,95 EUR pa je cena, ki poleg omenjenih popustov vključuje tudi popust za naročnike elektrike Telekoma Slovenije.

Znižana mesečna naročnina paketa TopTrio C: 57,95 EUR je cena z upoštevano ugodnostjo Penzion (1 EUR popusta), 51,95 EUR je cena z upoštevano ugodnostjo Penzion (1 EUR popusta) in akcijsko ugodnostjo (6 EUR popusta), 47,95 EUR je cena z upoštevano ugodnostjo Penzion (1 EUR popusta), akcijsko ugodnostjo (6 EUR popusta) in ugodnostjo Poveži in prihrani (2 EUR popusta), 46,95 EUR pa je cena, ki poleg omenjenih popustov vključuje tudi popust za naročnike elektrike Telekoma Slovenije.

Cena 42,90 EUR na mesec je izračunana iz seštevka znižanih mesečnih naročnin paketa Enostavni B (13,95 EUR namesto 16,95 EUR) in paketa TopTrio A (28,95 EUR namesto 37,95 EUR) ter upoštevanim 1 EUR popusta na skupnem računu za naročnike elektrike Telekoma Slovenije.

8Zaračunavanje prenosa podatkov pri paketu Brezskrbni A: Zneskovni limit prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije je 2 EUR mesečno; do zneskovnega limita se prenos podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije obračunava po ceni paketa, ki je 0,01 EUR/MB (prenos podatkov se naročnikom obračuna po ceniku navedenega paketa (0,01 EUR /MB), vendar ne več kot 2 EUR na mesec).

9Zaračunavanje prenosa podatkov pri paketu Brezskrbni B : zneskovni limit prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije je 5 EUR mesečno; do zneskovnega limita se prenos podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije obračunava po ceni paketa, ki je 0,01 EUR/MB. (prenos podatkov se naročnikom obračuna po ceniku navedenega paketa (0,01 EUR/MB), vendar ne več kot 5 EUR na mesec).

10Vključene minute za klice v fiksna slovenska omrežja.

11Novim naročnikom paketov TopTrio A in B pripada v najem en TV-komunikator BOX S, naročnikom TopTrio C pa 2 BOX-a S. Naročnik lahko na svoje naročniško razmerje pridobi v uporabo največ štiri TV-komunikatorje, pri čemer za preostale tri oz. dva plača 2,90 EUR na mesec. Obstoječi naročniki, ki že razpolagajo z ustreznim TV-komunikatorjem (s kupljenim ali najetim), so do najema novega TV-komunikatorja upravičeni v primeru, da je obstoječi TV-komunikator nedelujoč. Obstoječim naročnikom, ki še nimajo TV-komunikatorja, se za prvi najemni BOX S zaračuna enkraten strošek izdaje prvega BOX-a v višini 20 EUR.

12Naročniki lahko vključene enote storitev porabijo za pogovore v vsa slovenska omrežja v skladu z običajno uporabo storitve, pošiljanje SMS-/MMS-ov in paketni prenos podatkov. 1 enota storitve je enaka 1 minuti pogovora v vsa slovenska omrežja ali 1 poslanemu SMS-/MMS-u ali 1 MB prenesenih podatkov. Količine veljajo za storitve, opravljene v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije v okviru enega obračunskega obdobja. Neporabljene količi​ne se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. S sklenitvijo novega naročniškega razmerja se naročniku zaračuna priključna taksa v višini 12,07 EUR, v primeru spremembe obstoječega mobilnega naročniškega paketa v navedena paketa pa se zaračuna enkraten znesek v višini 20 EUR. Cene vključujejo DDV. Pogovori v vsa slovenska omrežja so namenjeni običajni uporabi storitve. Uporaba storitve, ki bi kakorkoli škodovala omrežju Telekoma Slovenije, ni dovoljena. Med kršitve sodijo namerna preobremenitev omrežja, onemogočanje normalne uporabe omrežja drugim uporabnikom, uporaba storitve v komercialne namene, preprodaja storitve tretjim osebam, uporaba storitve s sistemi za samodejno klicanje brez človekovega posredovanja ipd. V primeru, da Telekom Slovenije oceni, da je naročnikova uporaba storitve v nasprotju s temi pogoji, si pridržuje pravico naročnika opozoriti in/ali mu onemogočiti uporabo.

13Akcijska ponudba - 50 % popusta na mesečno naročnino velja za naročnike paketov Brezskrbni A, B, C in Dogaja, ki v akcijskem obdobju od 9. 2. do 31. 3. 2017 pridobijo novega naročnika paketa Brezskrbni A, B, C ali Dogaja. Kodo za popust lahko pridobijo tako, da pošljejo SMS s ključno besedo OBJEM KODA na 1918. V drugem koraku novi naročnik sklene naročniško razmerje z enim od omenjenih paketov, nato pa kodo, ki jo je prejel od obstoječega naročnika, v SMS-sporočilu s ključno besedo OBJEM XYXYXY (XYXYXY pomeni kodo) posreduje na številko 1918. Ob uspešno zaključenem drugem koraku in izpolnjenih pogojih akcije se popust na mesečno naročnino aktivira na obstoječem in novem naročniškem razmerju in velja 24 mesecev od dneva aktivacije. V primeru uspešne aktivacije popusta oba uporabnika prejmeta potrditveno SMS-obvestilo. Vezava ni pogoj za koriščenje ugodnosti.

Prodajna ponudba ugodnosti Penzion
Prodajna ponudba Poveži in prihrani
Prodajna ponudba elektrika Telekoma Slovenije

​​​​