​​​​​​​​​​​ 

Za vas smo pripravili izbor zanimivih izdelkov zimske kolekcije, pri katerih lahko izkoristite brezplačno poštnino in tako prihranite 2,92 EUR. Za uveljavljanje brezplačne poštnine ob nakupu v E-trgovini vnesite kodo za popust: ZIMA2018. Ponudba velja do 30. 11. 2017 oziroma do odprodaje zalog.* S koriščenjem točk Progama zvestobe lahko izdelke dobite še ugodneje.**​​

​​​

*Pri izbranih izdelkih iz zimske kolekcije lahko uporabniki v času od 30. 10. do 30. 11. 2017 koristijo ugodnost brezplačne poštnine s kodo ZIMA2018. Popust se obračuna v košarici z vpisom kode. **Ugodnosti Programa zvestobe lahko uveljavljajo le člani Programa zvestobe Telekoma Slovenije, ki so Program zvestobe aktivirali na Mojem Telekomu. Ugodnost je na voljo vsem članom Programa zvestobe, ki imajo zadostno število točk. Popust se obračuna na posamezen izbrani izdelek. Znesek popusta mora biti manjši od cene blaga, v nasprotnem primeru ni mogoče opraviti nakupa s koriščenjem popusta. Več informacij: http://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/program-zvestobe/o-programu-zvestobe in e-trgovina@telekom.si.
​ Slike so simbolične. Popusti se med seboj ne seštevajo. Cene so v EUR z DDV. Telekom Slovenije, d.d., si pridržuje pravico do sprememb cen in pogojev.

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: