Za ugodnejši Samsung Galaxy S7 ali Samsung Galaxy S7 edge prinesi stari mobitel na najbližje Telekomovo prodajno mesto

Vsak kupec Samsung Galaxy S7 in Samsung Galaxy S7 edge, ki prinese v zamenjavo star mobitel, lahko koristi posebno akcijsko ponudbo, v kateri je akcijska cena znižana za 72 EUR oziroma 3 EUR v mesečnih obrokih. Star mobitel je lahko delujoč ali nedelujoč, katerekoli znamke, mora pa imeti vidno IMEI-številko. Ponudba traja od 15. 6. do 30. 9. 2016.

Cena s popustom:

 

Samsung Galaxy S7


Samsung Galaxy S7 s kovinskim in steklenim dizajnom vas bo zagotovo navdušil. Prednaložen ima zadnji Androidov operacijski sistem Marshmallow, poganja ga 8-jedrni procesor z 2,3 + 1,6 GHz, 32 GB osnovnega pomnilnika pa je mogoče razširiti s kartico Micro SD. Zaslon QHD Super AMOLED omogoča odlično uporabniško izkušnjo, dve vrhunski kameri pa poskrbita za nepozabne fotografske utrinke in zabavne selfije. Tako kot njegovi predhodniki tudi ta telefon podpira brezžično polnjenje.

Test na dlani na Tehniku

S7 pozna ogromno majhnih in velikih trikov, ki lahko predstavljajo tisto malo prednost, ki vas bo prepričala v nakup.

Preberi test

Samsung Galaxy S7 edge


Samsung Galaxy S7 edge s kovinskim in steklenim dizajnom se popolnoma prilega v dlan. Sprednji zaslon ima zaradi 3D-tehnike dvojni rob, zaradi česar so vsebine videti zelo realistične in skoraj tridimenzionalne. 13,97-centimetrski (5,5") zaslon QHD Super AMOLED omogoča odlično uporabniško izkušnjo, baterija s 3.600 mAh poskrbi za povečano zmogljivost, telefon pa podpira tudi brezžično polnjenje. 32 GB osnovnega pomnilnika je mogoče razširiti s kartico Micro SD.

Test na dlani na Tehniku

Na testu smo imeli model v črni barvi, ki je naravnost čudovit, ko v svojih ukrivljenih steklenih površinah elegantno odbija svetlobo.

Preberi test

Pogoji nakupa

*Akcijska ponudba STARO ZA NOVO velja ob sklenitvi oziroma podaljšanju naročniškega razmerja za storitve Mobitel za 24 mesecev z obročnim plačilom kupnine za napravo v 24 enakih zaporednih mesečnih obrokih v znesku npr. 20,95 EUR (skupaj 502,80 EUR, prej 574,80 EUR) za Samsung Galaxy S7, ki se zaračunajo na osnovi računa za telekomunikacijske storitve. Velja za vse, ki nimate veljavnega Aneksa št. 20/2013 (za obdobje vezave na naročniško razmerje 12 ali 24 mesecev) ali veljavnega Dodatka k pogodbi o sklenitvi naročniškega razmerja v zvezi z nakupom terminalne opreme, sklenjenega z družbo Debitel d.d. z vezavo naročniškega razmerja 12 ali 24 mesecev in izpolnjujete ostale pogoje akcijskega nakupa naprav. Ponudba ne velja za pakete: Paket SOS, Mobilni Internet XS, S, M, L, XL, Enotni paket, Skupaj A, Telemetrija, SIM 2, Avtotelefon, Internet Itak, Duet Pop, EnotniD 200, Moj D, Druga številka – Najin D, Data paket. Ponudba velja do odprodaje zalog. Slike so simbolične. Telekom Slovenije, d. d., si pridržuje pravico do sprememb cen in pogojev. Cene so v EUR z DDV. Za več informacij o ponudbi, akcijskem nakupu naprav, obročnem plačilu naprav, vključno z možnostjo vezave za 12 mesecev, obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 041 700 700 ali 080 8000. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana.