Unovčite lanske točke zvestobe

Samo za vas smo pripravili možnost naročila izdelkov hitro in enostavno prek SMS-sporočila.

Ne zamudite ugodnih nakupov tehničnih izdelkov na obroke. Izbrani izdelek vam bomo brezplačno dostavili na domači naslov, plačate pa jo v 24 obrokih prek mesečnega računa Telekoma Slovenije.

Naročilo je enostavno. Pri izdelku potrdite gumb Naroči prek SMS-a in avtomatsko se vam bo odprlo SMS-sporočilo z ustrezno ključno besedo, ki jo nato pošljete na številko 1918. SMS-sporočilo mora vsebovati besedilo ZVESTOBA in pripadajočo kodo izdelka (primer: ZVESTOBA XXX).

Nakup izdelka lahko opravijo le naročniki Telekoma Slovenije, ki izpolnjujejo pogoje za nakup. Z oddanim naročilom naročnik potrjuje, da je seznanjen s Pogoji nakupa blaga in storitev ter se z njimi strinja. Podpisan aneks naročnik pošlje na naslov zvestoba@telekom.si. Izdelek bo v 24 mesecih obračunan na mesečnem računu za fiksno razmerje, v primeru, da to ni mogoče, pa na računu za mobilno razmerje. Čas dostave je odvisen od dneva prejema podpisanega aneksa s strani člana Programa zvestobe, pri čemer si Telekom Slovenije prizadeva za dostavo v najkrajšem možnem času (predvidoma 10 delovnih dni od dneva prejema podpisanega aneksa, najkasneje pa v zakonsko opredeljenem roku 30 dni). Pred prevzemom pošiljke uporabnikom svetujemo, da preverijo, ali so v pošiljki res izdelki, ki so jih naročili. Pošiljko lahko prevzame le naročnik Telekoma Slovenije, pri čemer se mora identificirati z osebnim dokumentom (osebna izkaznica ali potni list), ali druga oseba z overjenim pooblastilom. Ob dostavi naročnik tudi podpiše dobavnico. Naročilo lahko naročnik prekliče s poslanim sporočilom na naslov e-trgovina@telekom.si, pri tem pa mora navesti ime in priimek, SPP in svojo mobilno številko. V primeru, da je bila pošiljka že predana v dostavo, jo lahko naročnik zavrne ob dostavi. Navodila in pogoji nakupa so navedeni v Pogojih nakupa blaga in storitev ter v Splošnih pogojih Programa zvestobe Telekoma Slovenije. Poslano SMS-sporočilo se obračuna po ceniku naročniškega paketa. Ponudba velja do 5. 3​. 2018.