​​​​​​​​​​​​​​

Naročilo novega mobitela enostavno in hitro prek SMS-sporočila ​v naši E-trgovini

Samo za vas smo pripravili možnost naročila novega mobitela hitro in enostavno prek SMS-sporočila.

​​​

Nakup mobitela ali tablice​ ob podaljšanju naročniškega razmerja za mobilne storitve v E-trgovini prinaša 2 meseca brezplačne naročnine.* ​
Poštnina je brezplačna.

Spodaj vam predstavljamo mobitele različnih blagovnih znamk, med katerimi lahko izbirate. Izbrani mobitel vam bomo brezplačno dostavili na domači naslov, plačate pa ga v 24 enakih obrokih prek svojega računa za telekomunikacijske storitve.

Naročilo je enostavno. Pri izbranem mobilnem telefonu potrdite gumb Naroči prek SMS in avtomatsko se vam bo odprlo SMS-sporočilo z ustrezno ključno besedo, ki ga nato pošljete na številko 1918. SMS-sporočilo mora vsebovati besedilo NAROCAM in pripadajočo kodo mobitela (primer: NAROCAM IPHONESE32GSS).

Akcijsko ponudbo 2 meseca brezplačne naročnine lahko izkoristite tudi ob nakupu preostalih mobitelov ali tablic v E-trgovini

Nakup mobitela lahko opravijo le mobilni naročniki Telekoma Slovenije, ki izpolnjujejo pogoje za nakup. Z oddanim naročilom naročnik potrjuje, da je seznanjen s Pogoji nakupa blaga in storitev ter se z njimi strinja. Naročilo bo na naročnikov naslov poslano v najkrajšem možnem času. Naročila, oddana ob delavnikih (od ponedeljka do petka) do 13. ure, bodo odpremljena predvidoma že naslednji delovni dan, najkasneje pa v zakonsko opredeljenem roku 30 dni. Pred prevzemom pošiljke uporabnikom svetujemo, da preverijo, ali so v pošiljki res izdelki, ki so jih naročili. Pošiljko lahko prevzame le naročnik Telekoma Slovenije, pri čemer se mora identificirati z osebnim dokumentom (osebna izkaznica ali potni list), ali druga oseba z overjenim pooblastilom. Ob dostavi naročnik tudi podpiše aneks in dobavnico. Naročilo lahko naročnik prekliče s poslanim sporočilom na naslov e-trgovina@telekom.si​, pri tem pa mora navesti ime in priimek ter svojo mobilno številko. V primeru, da je bila pošiljka že predana v dostavo, pa jo lahko naročnik zavrne ob dostavi. Navodila in pogoji nakupa so navedeni v dokumentih Pogoji nakupa blaga in storitev  in Postopek nakupa v E-trgovini. Poslano SMS-sporočilo se obračuna po ceniku naročniškega paketa. Akcija oddaje naročil velja do 31. 12. 2017 oziroma do datuma pri posamezni ponudbi oziroma do odprodaje zalog.

*​Akcijska ponudba velja ob podaljšanju mobilnega naročniškega razmerja pri Telekomu Slovenije za 24 mesecev. Velja za vse, ki nimajo veljavnega Aneksa št. 20/2013 (za obdobje vezave 12 ali 24 mesecev) ali veljavnega Dodatka k pogodbi o sklenitvi naročniškega razmerja v zvezi z nakupom terminalne opreme, sklenjenega z družbo Debitel, d.d., z vezavo naročniškega razmerja 12 ali 24 mesecev in izpolnjujejo ostale pogoje akcijskega nakupa naprav. Ponudba ne velja za pakete: Modri, Modri Net, Modri Plus, Modri poslovni paket, Premium paket, Poslovni paket mobitel in internet, Paket SOS, Enotni paket, Skupaj A, Telemetrija, Avtotelefon, Duet Pop, Moj D, Druga številka – Najin D in Data paket. Ugodnost 2 meseca brez naročnine za akcijske nakupe prek E-trgovine velja od 11. 7. do vključno 31. 12. 2017 oziroma do predčasne odprodaje zalog. Slike so simbolične. Telekom Slovenije, d.d., si pridržuje pravico do sprememb cen in pogojev. Cene so v EUR z DDV. Za več informacij o ponudbi, akcijskem nakupu naprav in obročnem plačilu naprav obiščite www.telekom.si.

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: