​​​​​​​​​ 

2 telefona Panasonic znižana za 20 %

Za vas smo znižali ceno 2 telefonov znamke Panasonic - sedaj ju lahko kupite 20 % ceneje. Ponudba velja do konca leta.*

Člani Programa zvestobe pa lahko telefon kupite še ugodneje.**

*20-odstotni popust velja za telefona Panasonic DECT KX-TGC210 in DECT KX-TGK210. Spletna cena že vključuje 20 % popusta na redno ceno. Ponudba velja do 31. 12. 2017 oziroma do odprodaje zalog. Popusti se med seboj ne seštevajo. Nakup po akcijski ceni je v omenjenem obdobju možen v vseh Telekomovih centrih, v E-trgovini Telekoma Slovenije in v poslovnih centrih Telekoma Slovenije.

**Ugodnosti Programa zvestobe lahko uveljavljajo le člani Programa zvestobe Telekoma Slovenije, ki so Program zvestobe aktivirali na Mojem Telekomu. Ugodnost je na voljo vsem članom Programa zvestobe, ki imajo zadostno število točk. Popust se obračuna na posamezen izbrani izdelek. Znesek popusta mora biti manjši od cene izdelka, v nasprotnem primeru ni mogoče opraviti nakupa s koriščenjem popusta. Več informacij: http://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/program-zvestobe/o-programu-zvestobe.

Slike so simbolične. Cene so v EUR z DDV. Telekom Slovenije, d.d., si pridržuje pravico do sprememb cen in pogojev. Za več informacij o ponudbi smo vam na voljo na naslovu e-trgovina@telekom.si.​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: