Ruckus Wireless MediaFlex komplet VF3811 (VF2811+VF2111)

Naprave ni več v prodaji.

Ruckus Wireless MediaFlex Paket - vse kar potrebujete za popoln brezžični prenos IPTV signala. Vsi poznamo probleme, ki jih prinaša distribucija multimedijskih vsebin po objektu. Modem za dostop na širokopasovno internetno omrežje, ki ga namesti izbrani ponudnik storitev, se običajno nahaja v drugem delu objekta kot Set-Top-Box in televizija, namenjena sprejemu signala internetne televizije (IPTV). To ima za posledico zapleteno in zoprno polaganje podatkovnega ožičenja, ki popolnoma skazi izgled doma. Rešitev zagate je v distribuciji multimedijskega signala po brezžičnem Wi-Fi omrežju. Tak prenos je pri običajnih brezžičnih napravah nemogoč, saj prihaja do prevelikega nihanja v kvaliteti prenosov in nezadostne pokritosti. Tu nastopijo brezžični vmesniki ameriškega podjetja Ruckus Wireless, edine naprave svoje vrste, ki zagotavljajo zanesljivo distribucijo multimedijskih vsebin po standardnem 802.11 brezžičnem omrežju. Paket MediaFlex sestavljata napredni brezžični multimedijski usmerjevalnik MediaFlex VF2825 in brezžični multimedijski adapter MediaFlex VF2111. Adapterji imajo vgrajen inovativni antenski sistem BeamFlex, sestavljen iz šestih pametnih Smart MIMO antenskih elementov, ki omogoča razširitev dometa 802.11 b/g omrežja za 300%, optimatizira prenos, minimalizira motnje in omogoča usmerjanje radijskih signalov mimo izvorov motenj. Upravljanje brezžičnega prometa poteka prek patentirane programske tehnologije SmartCast, ki v eni rešitvi združuje inovativno tehniko za upravljanje multicast prometa in inteligentni QoS (Quality of Service) mehanizem. Sistem tako tvori robustno platformo za brezžični prenos IPTV strujev od široko-pasovnih modemov in usmerjevalnikov do SetTopBox-ov. Sistemi Ruckus zagotavljajo vzporedno prenašanje treh IPTV strujev na površini 230m2, ter obenem tudi zanesljiv prenos glasu in podatkov. Velika prednost Ruckusov je tudi izredno preprosta samo-namestitev, brez potrebe po priključitvi na osebni računalnik. Usmerjevalnik in adapter preprosto preklopimo na modem in Set-Top-Box in že lahko uživamo v popolni sliki na televizorju.

Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: