Plantronics Bluetooth slušalka Voyager Legend (70015126)

Naprava ni več v prodaji.

Voyager LEGEND s tehnologijo Smart Sensor predstavlja novost v ponudbi Plantronics bluetooth slušalk. Slušalka je tako pametna, da zazna kdaj imate slušalko za ušesom in kdaj ne. Kadar slušalke nimate za ušesom se na dohodni klic enostavno oglasite tako, da slušalko postavite na uho, brez pritiska na kontrolno tipko! Posebnost je sigurno tudi možnost prikaza stanja baterije slušalke na zaslonu vašega iPhone-a. S tem boste bolj informirani o porabi baterije vaše slušalke in natančno vedeli kdaj slušalko napolniti. Slušalka Voyager LEGEND se ponaša tudi z izjemnim HD zvokom (trije mikrofoni), ki bo pričaral kristalno čiste pogovore ne glede na to, kje se nahajate! Vsekakor slušalka ni namenjena samo za opravljanje pogovorov, temveč boste z njo lahko poslušali vaše najljubše skladbe ter tudi sledili GPS govornim navigacijskim ukazom (podpora A2DP). Zaušesni stil nošenja predstavlja izjemno udobnost in uravnoteženost skozi celodnevno uporabo. Zelo vzdržljiva baterija ter glasovno opozorilo za ponovno polnjenje slušalke so prednosti, ki predstavljajo Voyager LEGEND slušalko kot pomemben dodatek v poslovnem svetu. Vsi uporabniki pametnih telefonov (Android, iPhone), se boste lahko poslužili aplikacije Plantronics MyHeadset, kjer se nahaja vrsta namigov in trikov pri uporabi slušalke in še marsikaj več!

  • čas pripravljenosti do 11 dni
  • čas pogovora do 420 minut
  • masa: 18 g
  • možnost uporabe z dvema napravama hkrati
  • HD zvok
  • Smart sensor
  • Bluetooth 3.0
  • glasovno opozorilo ob prazni bateriji
  • hitro polnjenje
  • garancija: 24 mesecev
Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

Servis

AimHigh plus d. o. o.
Stegne 33
1000 Ljubljana
T: 01 513 95 55

delovnik: pon - pet: 08:00 – 11:45 in 12:30 - 16:00

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: