Mobinet Katalog APLIKACIJE

Naprave ni več v prodaji.

V katalogu so zbrane mobilne aplikacije za štiri najpopularnejše operacijske sisteme Android, iOS, Windows Phone in Blackberry. Zbranih je več kot 160 različnih aplikacij in njihovi opisi ter recenzije so namenjeni prav ljubiteljem uporabnih aplikacij in iger. V vsebini najdemo večino najbolj popularnih aplikacij, prav tako pa so med njimi tudi take, ki morda širše niso razpoznavne, vendar pa so po mnenju uredništva Mobineta med bolj uporabnimi ali zabavnimi.

V skladu z ZVPot odstop od pogodbe za ta izdelek ni možen.

  • zbranih več kot 150 najboljših aplikacij
  • namenjen za Android, iOS in Windows Phone
  • pomoč ob pogostih vprašanjih in težavah s katerimi se srečujete na vseh treh platformah

  RUBRIKE IZ VSEBINE KATALOGA:
  • IGRE: Arkadne igre, Strategije, Dirkaške igre, Igre na srečo, Letalske igre, Miselne igre, Športne igre
  • UPORABNE APLIKACIJE: Izobraževanje, Fotografija, Kulinarika, Nakupovanje, Potovanje, Poslovno, Prosti čas, Sprostitev, Varovanje zasebnosti, Zdravje
  • RAZNO: Predstavitev platforme Android Lollipop, predstavitev platforme Apple iOS 8, opis popularnih gadgetov
Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: