Knjiga Knjiga avtorja Tomaža Humarja - No Impossible Ways - angleška izdaja

Naprave ni več v prodaji.

Tomaž Humar je bil slovenski alpinist in gorski reševalec. Rodil se je 18.02.1969 v Ljubljani, umrl pa 10.11.2009 v Langtang Lirung (Nepal). Od leta 1987 je bil član Alpinističnega odseka Kamnik. Leta 1990 je dosegel status alpinista, 1993 pa alpinističnega inštruktorja in gorskega reševalca. Opravil je okoli 1200 vzponov, od tega 60 prvenstvenih doma in po svetu. Sicer pa je živel v Kamniku in bil po poklicu carinik. Knjiga, v monografski izdaji na 208 straneh in z 209 fotografijami prinaša opise Humarjevih najpomembnejših alpinističnih vzponov. Uvoda h knjigi sta napisala Reinhold Messner in Carlos Carsolio, Humarjeva velika prijatelja in občudovalca.

    • Avtor: Tomaž Humar Založnik: Mobitel d.d., 2001 V angleškem jeziku.

Dodatna oprema

Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: