​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ 

Nakup izdelkov v E-trgovini s koriščenjem točk Programa zvestobe še ugodneje!

Točke progama zvestobe lahko unovčite pri nakupu vseh izdelkov iz ponudbe v E-trgovini.

Za vas smo izbrali izdelke, pri katerih lahko izkoristite poleg točk Programa zvestobe** še brezplačno poštnino. Za uveljavljanje brezplačne poštnine ob nakupu v E-trgovini vnesite kodo za popust: PZGAMGEN2017. Ponudba velja od 3. 3. do 31. 3. 2017.*

*Pri izbranih izdelkih lahko uporabniki v času od 9.3. do 31.3.2017 koristijo ugodnost brezplačne poštnine s kodo PZGAMGEN2017. Popust se obračuna v košarici z vpisom kode.

**Ugodnosti Programa zvestobe lahko uveljavljajo le člani Programa zvestobe Telekoma Slovenije, ki so Program zvestobe aktivirali na portalu Moj Telekom. Ugodnost je na voljo vsem članom Programa zvestobe, ki imajo zadostno število točk. Popust se obračuna na posamezen izbrani izdelek. Znesek popusta mora biti manjši od cene blaga, v nasprotnem primeru ni mogoče opraviti nakupa s koriščenjem popusta. Več informacij: http://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/program-zvestobe/o-programu-zvestobe. Slike so simbolične. Popusti se med seboj ne seštevajo. Cene so v EUR z DDV. Telekom Slovenije, d.d., si pridržuje pravico do sprememb cen in pogojev.