Wheel-E Električni skiro

Nadaljujte z izbiro načina nakupa

Akcijska ponudba in ponudba Programa zvestobe sta na voljo naročnikom Telekoma Slovenije. Točke Programa zvestobe lahko koristite člani Programa zvestobe.

Akcijska ponudba in ponudba Programa zvestobe sta na voljo naročnikom Telekoma Slovenije. Točke Programa zvestobe lahko koristite člani Programa zvestobe.
Včlanite se ->

Za popust s točkami programa zvestobe se morate prijaviti.
Prijavite se

Za uveljavitev popusta morate zbrati vsaj točk.

Trenutno imate točk.

Za uveljavitev popusta morate zbrati vsaj točk.

Trenutno imate točk.


Električni skiro Wheel-E je odlična naprava za različne vrste voženj. Je eden najlažjih skirojev na tržišču saj ima le 7,7kg in ga boste z lahkoto vzeli s seboj povsod. Olajšal vam bo pot v trgovino, službo ali pa boste z njim premagovali razdalje zgolj zaradi zabavne vožnje. Okoljsko ozaveščeni ljudje bodo nad njim navdušeni, saj skiro ne onesnažuje okolja, vožnja pa je izjemno poceni zaradi dobrega izkoristka električnega motorja. Z njim lahko prevozite do 22 km s hitrostjo do 25 km/h z ekonomičnim načinom vožnje pri obremenitvi 60kg. Hitrost in čas vožnje sta odvisna od nagiba terena, obremenitve skiroja in načina vožnje. Za varnost je poskrbljeno z zavornim sistemom ki tudi regenerira (polni) baterijo pri zaviranju. Skiro Wheel-E je opremljeno s priročno »tačko« da ga ne polagate na tla ko ga ne uporabljate, vgrajeno ima močno LED svetilko za večjo opznost v prometu in osvetlitev vozišča. Vgrajen števec vam kaže hitrost, razdaljo, obrate, čas vožnje in »prestavo« oz. režim vožnje (5 stopenj), zložljiv design pa vam omogoča da ga spravite v prtljažnik avtomobila ali ostale manjše prostore.

  • baterija: 8800 mAh
  • čas polnjenja: do 3 h
  • maksimalna hitrost: 22 do 25 km/h
  • maksimalna nosilnost: do 120 kg
  • moč motorja: 250 W
  • napetost: 29,4 V
  • velikost koles: (5,5")
  • teža: 7,7 kg
  • doseg: do 20-22km

Cenik

Cena brez vezave
Redna cena 310,00
Spletna cena279,00
Prihranek31,00
Cena brez vezave
Redna cena 310,00
Spletna cena279,00
Prihranek31,00

Popust pri nakupu

Člani Programa zvestobe lahko točke ugodnosti zamenjate za 5, 10, 20 ali 40 € popusta pri nakupu izdelkov v E-trgovini ali v Telekomovih centrih in tako za izdelek plačate manj. Prijavljeni člani Programa zvestobe v procesu nakupa za način nakupa izberite Popust Programa zvestobe.

Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: