Torbica 4-OK Up

Naprava ni več v prodaji.

Predstavljene so torbice K-OK UP, ki so namenjene vsem mobilnim aparatom na tržišču. Na voljo so v petih različnih velikostih, tako da ustrezajo vsem aparatom, na vrhu imajo izvlečni mehanizem, ki omogoča lažji dostop do telefona, hrkrati pa varuje telefon pred padcem iz torbice, na sprednji strani pa se mehanizem prilepi po sistemu »ježka«. Zunanji material je usnje, notranji pa microfibra, ki čisti aparat medtem ko je shranjen v torbici.

    • Barvne torbice
    • Različnih velikosti
    • Izdelane iz usnja in prevlečene z zaščitnim slojem
Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: