SteelSeries Slušalke Siberia 100 - črna

Nadaljujte z izbiro načina nakupa

Akcijska ponudba in ponudba Programa zvestobe sta na voljo naročnikom Telekoma Slovenije. Točke Programa zvestobe lahko koristite člani Programa zvestobe.

Akcijska ponudba in ponudba Programa zvestobe sta na voljo naročnikom Telekoma Slovenije. Točke Programa zvestobe lahko koristite člani Programa zvestobe.
Včlanite se ->

Za popust s točkami programa zvestobe se morate prijaviti.
Prijavite se

Za uveljavitev popusta morate zbrati vsaj točk.

Trenutno imate točk.

Za uveljavitev popusta morate zbrati vsaj točk.

Trenutno imate točk.


Računalniške slušalke Siberia 100 so lahke slušalke z ušesniki, ki pokrivajo celotno uho obenem pa imajo vsesmerni mikrofon. Siberia 100 slušalke so bile narejene z namenom, da bodo najlažje slušalke do sedaj, kar jih je Steelseries naredil. Lahkost, mehko usnje in trpežna plastika vam omogočata nošnjo slušalk brez neprijetnih občutkov, ki se pojavijo pri dolgih uporabah klasičnih slušalk. Ušesniki, ki prekrijejo celotno uho, preprečujejo zvoke in motnje iz ozadja, tako da se med igranjem iger lahko osredotočite samo na zmago. Slušalke Siberia 100 proizvajajo natančen in aktiven zvok, ki posnema v igrah vse prav tako kot je mišljeno da slišite. Vse skupaj se združi v popoln razpon, naravne zvoke in neverjetne detajle. V levem ušesniku imamo vgrajen nizko-profilni mikrofon, narejen tako da vas sogovornik sliši kot da bi sedeli poleg njega. SteelSeries Mic Auto-Optimization DSP tehnologija avtomatično nastavlja jakost glasnosti in zvoka glede na jakost šuma iz ozadja in vašega glasu. Z univerzalnim konektorjem vam slušalke Siberia 100 omogočajo, da jih imate lahko vedno v uporabi tako doma kot tudi na poti. Sestavljene so iz visoko-kvalitetnih delov.

  • Slušalke:
  • frekvenca razpona: 20 - 20000 Hz
  • občutljivost: 94 dB
  • 40mm Neodymium Drivers
  • dolžina kabla: 1,2 m
  • konektor: Enojni 3,5 mm, 4-pole plug Mikrofon:
  • frekvenca: 50 - 16000 Hz
  • občutljivost: -38 dB
  • indepenca: 2200 Ohm

Cenik

Cena brez vezave
Redna cena 49,99
Spletna cena44,99
Prihranek5,00
Cena brez vezave
Redna cena 49,99
Spletna cena44,99
Prihranek5,00

Popust pri nakupu

Člani Programa zvestobe lahko točke ugodnosti zamenjate za 5, 10, 20 ali 40 € popusta pri nakupu izdelkov v E-trgovini ali v Telekomovih centrih in tako za izdelek plačate manj. Prijavljeni člani Programa zvestobe v procesu nakupa za način nakupa izberite Popust Programa zvestobe.

Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: