SteelSeries Miška Rival 300 - črna

Nadaljujte z izbiro načina nakupa

Akcijska ponudba in ponudba Programa zvestobe sta na voljo naročnikom Telekoma Slovenije. Točke Programa zvestobe lahko koristite člani Programa zvestobe.

Akcijska ponudba in ponudba Programa zvestobe sta na voljo naročnikom Telekoma Slovenije. Točke Programa zvestobe lahko koristite člani Programa zvestobe.
Včlanite se ->

Za popust s točkami programa zvestobe se morate prijaviti.
Prijavite se

Za uveljavitev popusta morate zbrati vsaj točk.

Trenutno imate točk.

Za uveljavitev popusta morate zbrati vsaj točk.

Trenutno imate točk.


SteelSeries Rival 300 je optična miška, ki združuje neprekosljivo združljivost in visoko stopnjo prilagoditve za najboljši strokovni razred. Ima šest nastavljivih tipk in RGB osvetlitev. Rival 300 s svojim delovanjem kraljuje nad konkurenco s svojim popolnim in prilagojenim senzorjem, z novo razvitimi SteelSeries tipkami. Miška na katero se zanašajo vsi gamerji je tokrat postala še boljša, še perfektnejša. Ko so delali na dizajnu Rival 300, so obdržali vse kar so gamerji želeli in vzljubili ter dodali še mnogo izboljšav. SteelSeries Rival 300 miška je izredno prilagodljiva s 16,8 milijoni barvami, 2-consko osvetlitvijo, s možnostjo namestitve nove 3D ploščice in s SteelSeries Engine 3. V osrčju miške je Pixart PMW3310 optični senzor. Pixart PMW3310 obljublja pravilno 1:1 sledenje in precizne premike ne glede kako hitro se stvari odvijajo v igri. CPI nastavitve so najboljše v tem razredu mišk in jih lahko prilagajate med 50 do 6500. SteelSeries inženirji so razvili tipke, ki imajo življenjsko dobo do 30 milijonov klikov in so sposobni prenašati signale z izredno hitrostjo med senzorjem in klikom na tipko. Poleg vsega pa ima miška tudi najboljši možni oprijem.

  • ergonomska, za desničarje
  • 6 tipk
  • mesa: 130 g
  • višina: 133 mm
  • širina: 70 mm
  • dolžina kabla: 2 m
  • senzor: optični, Pixart PMW3310
  • CPI: od 1 do 6500
  • IPS: 200
  • pospešek: 50 gs
  • polling: 1 ms
  • sledljivost: 1:1

Cenik

Cena brez vezave
Redna cena 69,99
Spletna cena62,99
Prihranek7,00
Cena brez vezave
Redna cena 69,99
Spletna cena62,99
Prihranek7,00

Popust pri nakupu

Člani Programa zvestobe lahko točke ugodnosti zamenjate za 5, 10, 20 ali 40 € popusta pri nakupu izdelkov v E-trgovini ali v Telekomovih centrih in tako za izdelek plačate manj. Prijavljeni člani Programa zvestobe v procesu nakupa za način nakupa izberite Popust Programa zvestobe.

Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: