Speedlink Avtomobilski nosilec za tablice - (SL-7060-BK)

Naprave ni več v prodaji.

Speedlink držalo za tablice za avto Portus je univerzalno držalo za vse vrste tablic, saj je nastavljivo od 17,8 do 27,9 cm. Namestite ga na vzglavnik vozila. Prilega se vzglavnikom z dvojnim vodilom. Držalo dopušča nagib do 40°, Zaradi vrtljive glave nosilca pa je ogled filmov omogočen tako vertikalno kot horizontalno. Portus SL-7060-BK držalo je kompatibilno z vsemi tabličnimi računalniki od 12 do 20 cm višine in do 1,1 cm debeline.

    • velikost: od 17.8 do 27.9 cm
    • vrtljiva glava nosilca
    • enostavna namestitev
    • model: SL-7060-BK
Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: