Sony Komplet NFC pametnih žetonov Xperia SmartTags 2

Naprave ni več v prodaji.

NFC pametni telefon enostavno približate dodatku SmartTag, ki je oblike in velikosti majhnega in okroglega žetona in zagnali se bodo predhodno nastavljeni profili na telefonu, na primer budilka za SmartTag pri vaši postelji ali GPS aplikacija za SmartTag v vašem avtu. Vsi profili so lahko nastavljeni po meri ter tako izražajo potrebe uporabnika, da mu prihranijo čas ter njegovo življenje s pametnimi telefonom naredijo enostavneje.

    • masa: 2,2 g/žeton
    • pametni žeton omogoča nastavitev različnih profilov ter tako omogoča hitrejše, predvsem pa enostavnejše izražanje potreb uporabnikov

Dodatna oprema

Prejšnja
Naslednja
Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: