SBS Kamera Full HD LCD (2") - rdeča (TTACAMFULLHDLCD)

Nadaljujte z izbiro načina nakupa

Akcijska ponudba in ponudba Programa zvestobe sta na voljo naročnikom Telekoma Slovenije. Točke Programa zvestobe lahko koristite člani Programa zvestobe.

Akcijska ponudba in ponudba Programa zvestobe sta na voljo naročnikom Telekoma Slovenije. Točke Programa zvestobe lahko koristite člani Programa zvestobe.
Včlanite se ->

Za popust s točkami programa zvestobe se morate prijaviti.
Prijavite se

Za uveljavitev popusta morate zbrati vsaj točk.

Trenutno imate točk.

Za uveljavitev popusta morate zbrati vsaj točk.

Trenutno imate točk.


Zmogljiva Full HD športna kamera znamke SBS, opremljena je z 2'' zaslonom, trdo konstrukcijo in vodotesnim ohišjem, naprava bo zagotovo izpolnila vsa pričakovanja. Namenjena je športnim navdušencem in ljubiteljem potovanj. Ima celo vrsto najboljših funkcij, vključno digitalnim video snemanjem , fotografiranjem, snemanju zvoka, video prikazom in baterijo, ki jo je moč odstraniti, zaradi česar je popolna naprava za snemanje podatkov vozila, fotografiranje, zunanje športe, domačno varnost, snemanje pod vodo, itn. Omogoča vam snemanje kadarkoli in kjerkoli. V kompletu so priloženi dodatki, ki omogočajo namestitev športne kamere na krmilno kolo, čelado, pas ali za v avto, z vodoodpornim ohišjem pa jo je možno uporabiti tudi do 5 m pod vodo.

  • LCD zaslon: 2"
  • ločljivost snemanja: HD (1920 X 1080) 30 FPS, FULL HD
  • ločljivost fotografije: 12 MP Max
  • obrne sliko na glavo za 180°
  • format datoteke: MOV/AVI
  • vodoodpornost: 5m
  • zunanji pomnilnik: micro SD
  • številni dodatki vključeni v paketu (nosilec za kolo, nosilec za pas in čelado)
  • sistemske zahteve: Microsoft Windows XP, Vista, Windows 7/8/10, Mac OS X 10.2
  • USB/Micro-USB
  • model: TTACAMFULLHDLCD

Cenik

Cena brez vezave
Redna cena 59,99
Spletna cena53,99
Prihranek6,00
Cena brez vezave
Redna cena 59,99
Spletna cena53,99
Prihranek6,00

Popust pri nakupu

Člani Programa zvestobe lahko točke ugodnosti zamenjate za 5, 10, 20 ali 40 € popusta pri nakupu izdelkov v E-trgovini ali v Telekomovih centrih in tako za izdelek plačate manj. Prijavljeni člani Programa zvestobe v procesu nakupa za način nakupa izberite Popust Programa zvestobe.

Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: