Samsung Preklopna torbica LED View Cover za Galaxy Note7 - modra (EF-NN930PLEGWW)

Naprava ni več v prodaji.

Samsung GALAXY Note7 pametna preklopna torbica se popolnoma prilega vašemu mobilnemu telefonu GALAXY Note7. Njena odsevna površina poudari elegantno zaobljenost vašega GALAXY Note7. Samsung GALAXY Note7 pametna torbica se sinhronizira z vašim GALAXY Note7 ter vam ponudi vrsto pomembnih informacij. Ko je zaprta, vam namenski LED zaslon omogoča, da sprejmete ali zavrnete klice, preverite čas in datum ter si ogledate nabor obvestil‚ ne da bi pokrov sploh odprli. Ima režo za kartice za dodatno udobje in se obrne zaslon in izklopi samodejno, ko odprete ali zaprete. Torbica ni samo del vašega telefona, zagotavlja mu tudi odpornost na udarce in dolgotrajno zaščito pred praskami in madeži. Ponuja plast zaščite ne samo za prednji in zadnji del GALAXY Note7 , ampak tudi za njegove robove ter s tem vašo napravo dlje časa ohranja popolno.

    • preklopna
    • barva: modra
    • LED zaslon torbice
    • model: EF-NN930PLEGWW
Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: