Samsung Pametna preklopna torbica S View Standing Cover za Galaxy Note7 - črna (EF-CN930PBEGWW)

Naprave ni več v prodaji.

Pametna preklopna torbica Samsung EF-CN930PBEGWW bo učinkovito ščitila vaš Samsung GALAXY Note7, saj je izdelana iz trpežnega in kakovostnega materiala. Mobilni telefon Samsung GALAXY Note7 bo po zaslugi lično in kakovostno izdelane pametne preklopne torbice na varnem pred umazanijo, prahom, udarci in nepredvidenimi zunanjimi vplivi, še posebej zaslon, ki je najobčutljivejši del telefona. Njena prosojna površina poudari elegantno zaobljenost vašega GALAXY Note7. Samsung GALAXY Note7 pametna prozorna torbica se sinhronizira z vašim GALAXY Note7 ter vam ponudi vrsto pomembnih informacij. Ko je zaprta, vam zaslon omogoča, da sprejmete ali zavrnete klice, preverite čas in datum ter si ogledate nabor obvestil‚ ne da bi pokrov sploh odprli. Torbica se namesti na zadnji del mobilnega telefona ter tako zagotavlja izjemno tankost telefona kljub uporabi dodatne zaščite. Torbica je zasnovana tako, da kljub zaščiti ohrani vse funkcije telefona dostopne. Ker gre za originalno torbico, se le-ta popolnoma prilega mobilnemu telefonu GALAXY Note7.

    • preklopna
    • barva: črna
    • model: EF-CN930PBEGWW
Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: