Samsung Gear 360

Nadaljujte z izbiro načina nakupa

Akcijska ponudba in ponudba Programa zvestobe sta na voljo naročnikom Telekoma Slovenije. Točke Programa zvestobe lahko koristite člani Programa zvestobe.

Akcijska ponudba in ponudba Programa zvestobe sta na voljo naročnikom Telekoma Slovenije. Točke Programa zvestobe lahko koristite člani Programa zvestobe.
Včlanite se ->

Za popust s točkami programa zvestobe se morate prijaviti.
Prijavite se

Za uveljavitev popusta morate zbrati vsaj točk.

Trenutno imate točk.

Za uveljavitev popusta morate zbrati vsaj točk.

Trenutno imate točk.


Premislite kaj vse zmore vaš telefon. Zajemite nekaj najlepših trenutkov svojega življenja s kamero Gear 360 in jih podoživljajte z očali Gear VR in pametnim telefonom Galaxy. Z Gear 360 zajemite vse, od drobnih vsakodnevnih trenutkov do vrhuncev svojega življenja. Sprednji in zadnji objektiv zajameta 180 stopinj horizontalno in vertikalno ter tako ustvarita neprekinjeno in celovito 360-stopinjsko vidno polje. Včasih že osredotočen pogled na svet pove celotno zgodbo. Za osupljive široke videoposnetke in fotografije lahko uporabljate tudi samo enega od objektivov. Ne glede na to, ali praznujete rojstni dan najboljšega prijatelja ali preizkušate kakšne nove poteze, bo vsako doživetje shranjeno v visokoločljivostnem videoposnetku 3840 x 1920 ali na fotografijah s 25,9 MP. Kamera Gear 360 je opremljena s svetlim objektivom F 2,0, ki vam ponuja osupljiv pogled na svet. Gear 360 preprosto spravite v torbo, ko se odpravljate ven. Kamera Gear 360 je odporna proti prahu in pršenju vode, tako da jo brez skrbi vzamete na taborjenje ali piknik. Povežite kamero Gear 360 s pametnim telefonom Galaxy preko povezave Bluetooth, nato pa uporabite Wi-Fi Direct, da pretvorite njegov velik zaslon v priročen daljinski iskalec pogledov in izkoristite možnost prenosa datotek z eno samo potezo. Zajemite posnetke v načinu pogleda v živo, preprosto združite 360-stopinjske posnetke in jih obrežite po svoji želji ter objavite na spletu. To preprosto storite na pametnem telefonu Galaxy ali računalniku.

  • povezovanje: USB 2.0, NFC, WiFi, Bluetooth v4.1
  • kompatibilnost: Galaxy Note5, S7, S7 edge, S6, S6 edge, S6 edge+
  • spominska kartica: micro SD do 256GB
  • tipalo slike: CMOS, 15,0 MP x 2
  • ločljivost snemanja videoposnetkov: 360° (3840 x 1920) @ 30 fps
  • MP4
  • Dual 15 MP za odlično kakovost slike
  • procesor: dvojno jedro
  • kompaktna oblika in majhna teža
  • kapaciteta: 1350 mAh
  • vmesnik: micro USB
  • vodoodporen in odporen na prah

Cenik

Cena brez vezave
Redna cena 369,90
Cena brez vezave
Redna cena 369,90

Popust pri nakupu

Člani Programa zvestobe lahko točke ugodnosti zamenjate za 5, 10, 20 ali 40 € popusta pri nakupu izdelkov v E-trgovini ali v Telekomovih centrih in tako za izdelek plačate manj. Prijavljeni člani Programa zvestobe v procesu nakupa za način nakupa izberite Popust Programa zvestobe.

Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: