Samsung GALAXY GEAR VR R322 - bela

Naprava ni več v prodaji.

Samsung Gear VR vas v kombinaciji z vašim pametnim telefonom ponese v popolnoma drug svet. To je virtualna realnost, kjerkoli in kadarkoli. Gear VR je združljiv s Samsung novejšimi in zmogljivejšimi telefoni, in sicer Samsung GALAXY S6, GALAXY S6 Edge, GALAXY S6 Edge+ in GALAXY Note 5. V Gear VR enostavno namestite vaš Samsung pametni telefon in že se nahajate v virtualni resničnosti.

    • enostavna namestitev
    • kompatibilnost: Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge+, Galaxy Note 5
    • barva: bela
    • model: SM-R322

Dodatna oprema

Prejšnja
Naslednja

Test na dlani

Prihaja obdobje, ko bomo navidezno resničnost dojemali kot nekaj povsem običajnega, kot na primer danes gledamo na pametne mobitele in ure. Očala Gear VR stojijo na previsu med tema dvema obdobjema in za svojo res ugodno ceno ponujajo veliko.

Preberi test
Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: