Samsung Brezžična tipkovnica Android (BKB-10USWEGSTD)

Naprava ni več v prodaji.

Tipkovnica Samsung BKB-10USWEGSTD je primerna za uporabo s tabličnimi računalnikom Samsung Galaxy in pametnimi telefoni Samsung, ki delujejo na Android sistemu. Tipkovnica je lahka in kompaktna, ter jo lahko nosite povsod s sabo in tako izkoristite popolno funkcionalnost tabličnega računalnika ali telefona. Povečajte svojo produktivnost, komunicirajte hitreje in priročneje. Galaxy tipke omogočajo hitri dostop, kot naprimer interneta, elektronske pošte, glasbe in video kontrol. Povezava poteka preko Bluetooth verzije 3.0.

  • brezžična povezava
  • Galaxy funkcionalne tipke
  • bela barva
  • napajanje z AAA baterijami
  • podprti OS: Android 3.1 ali višji
  • garancija 1 leto
Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: