Roccat Komplet Ultra Gamer

Naprave ni več v prodaji.

Za najbolj zahtevne gamerje je na voljo komplet Roccat Ultra Gamer, ki vsebuje kar tri artikle, s pomočjo katerih bo vaša igralna izkušnja še posebej kakovostna. Komplet vsebuje Roccat igralno miško TYON (ROC-11-850), Roccat slušalke KAVE xtd 5.1 (ROC-14-160) in Roccat podloga za miško RAIVO LIGHTNING (ROC-13-300).

Gamerska miška ROCCAT™ TYON vas bo navdušila, saj je posebej narejena za najbolj navdušene igralce. Miško poganja najnovejši 8200 DPI Pro Aim R3 laser senzor. Miška TYON je standardno opremljena z Easy-Shift [+] ™ tehnologijo, ki omogoča nastavitev dveh funkcij, za vsak gumb miške in koleščka. ROCCAT ™ Programska oprema vam omogoča dostop do različnih profilov, množico nastavitev in vas sproti obvešča o novostih in nadgradnjah programske opreme. Ima kar 576KB spomina. Miška deluje na 32-bitnem procesorju Core V2 Turbo, ki zagotavlja hitro odzivanje vašega ukaza miški, kar pomeni, da lahko popolnoma izkoristite vse nastavljive funkicije igralnih načinov. V ta namen ima miška kar 14 nastavitvenih gumbov in 2D titanov kolešček. Da bo rezultat upravljanja miške najboljši, vam svetujemo souporabo ROCCAT™ RAIVO podlage za miško, ki omogoča izjemno vodljivost in minimalni pick-up-flight prav zaradi mikro granularne površine. Nadzor nad ukazi miške, vam bo lajšal sistem FIN SWITCH za hitro odzivanje in gumb X-celerator za skrite možnosti ukazov. Pospešek miške je 30G.

Slušalke Kave XTD nudijo izkušnjo prostorskega, tridimenzionalnega zvoka zahvaljujoč kanalom, ki so v ta namen razporejeni pod kotom 12°. Tako lahko med napeto igro natančno locirate zvok, kar je velika prednost pri igri in premagovanju ovir ali nasprotnikov. Slušalke lahko uporabljate tudi za ogled filmov (nastavljiv profil za ogled filmov), kjer bo tridimenzionalni zvok prav tako prišel do izraza, kakor da bi se nahajali sredi dogajanja. Mehke in oblazinjene slušalke izolirajo zvoke iz okolja v katerem se nahajate. Med igranjem lahko upravlate tudi vibriranje za še bolj realno izkušnjo ob igri. Naglavni trak slušalk ima tri ležaje, so kompaktne in zložljive. Mikriofon je snemljiv ima LED za utišanje glasnosti. Slušalke lahko uparite tudi s pametnimi telefoni in tako sprejemate klice med igro. Glasnost zvoka upravljate preko daljinskega upravljalnika Tip`n`Control, utišate mikrofon s tipko "mute", sprejemate klice itd. Nanj pa lahko povežete računalmnik, telefon ali zunanje zvočnike. kompatibilne z Windows 7 in W8, W 8 Pro in Bluetooth 3.0.

  Miška TYON
  • 14 nastavljivih ukazov
  • odzivnost: 1ms
  • pospešek: 30G

  Slušalke KAVE xtd
  • pristen prostorski zvok 5.1
  • frekvenčno območje slušalk: 20Hz - 20kHz
  • daljinsko upravljanje

  Podloga RAIVO
  • dimenzije: 350 x 270 x 2 mm
  • mikro granularna površina
  • izboljšana drsnost in preciznost
Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: