Roccat Komplet Gamer

Naprava ni več v prodaji.

Za najbolj navdušene gamerje je na voljo komplet Roccat Gamer, ki vsebuje kar tri artikle, s pomočjo katerih bo vaša igralna izkušnja še posebej kakovostna. Komplet vsebuje Roccat igralno miško KONE XTD (ROC-11-810), Roccat slušalke KAVE SOLID 5.1 (ROC-14-501) in Roccat podloga za miško TAITO KING (ROC-13-052).
Gamerska miška ROCCAT™ KONE XTD vas bo navdušila, saj je posebej narejena za najbolj navdušene igralce. Miško poganja najnovejši 8200 DPI Pro Aim R3 laser senzor, ki ga poganja 3 bitni Turbo Core V2 72MHz ARM MCU procesor. Miška je opremljena z najnovejšo tehnologijo Distance Control Unit (TDCU), ki analizira karakteristike vaše podlage za miško in kalibrira senzor na miški za največjo izkoriščenost miške na določeni podlagi.
Za doseganje najboljših rezultatov vam priporočamo uporabo ROCCAT™ TAITO King podloge za miško, ki omogoča izjemno vodljivost in minimalni pick-up-flight. Podloga Taito je toplotno obdelana, z nano tekstilnim vzorcem, zaradi katerega je omogočeno lažje drsenje v vse smeri.
Miška Kone deluje na 32-bitni procesorju Core V2 Turbo, ki zagotavlja hitro odzivanje vašega ukaza miški, kar pomeni, da lahko popolnoma izkoristite vse po meri nastavljive funkicije igralnih načinov. Ločljivost senzorja je10.8 Mpix, 1000Hz polling rate, kar omogoča izjemnih 12000 FPS (Frames Per Second). Pospešek miške 30G. Miška ima integriranega 576KB spomina, tako ima Kone XTD dovolj prostora za shranjevanje vseh vaših makrov in profilov. V sinhronizaciji z 32-bitnim Turbo procesor Core V2, lahko preklopite na katerokoli od vaših nastavitev po meri. Kone XTD je standardno opremljen z Easy-Shift [+] ™ tehnologijo, ki omogoča nastavitev dveh funkcij, za vsak gumb miške in kolešček. ROCCAT ™ Programska oprema vam omogoča dostop do različnih profilov, množico nastavitev in vas sproti obvešča o novostih in nadgradnjah programske opreme. Kone XTD je opremljena s posebnim obtežilnim sistemom, za najboljše prilagajanje potrebam posameznika. Priložene (4 x 5 g ) uteži se enostavno namestijo (EASY TO CLIP-IN) sistem. Multi barvno LED osvetlitev je možno personalizirati, na eno iz med barv, možnost nastavitve posebnih efektov; kot so dihanje, rotacija.
Roccat igralne slušalke KAVE nudijo odličen 5.1 sistemski zvok, ki je primeren za vse moderne igre, saj je sestavljena iz dveh različnih zvočnikov in vam tako omogoča ločen zvok. Ergonomske slušalke so posebej udobne, saj so odlično oblazinjene, ročno šivane, tako se prilegajo ušesom in z dušijo zvok iz okolice. Imajo možnost nastavitve vibriranja, kar uporabniku nudi najkakovostnejšo igralno izkušnjo. So kompaktne in zložljive, naglavni trak pa ima tri ležaje. Snemljiv mikrofon ima LED indikator, ki prikazuje delovanje ali tiho delovanje mikrofona »mute«. Mikrofon preprečuje zajem šumov iz okolja. Ločena enota za nastavljanje glasnosti in posameznih efektov je pritrjena na kablu in vam omogoča odličen nadzor nad končnim zvokom, ki si ga lahko sebi primerno nastavite. Prednost teh slušalk je prav v prilagodljivosti posamezniku.

  Gaming miška KONE xtd
  • odzivnost: 1 ms
  • pospešek: 30G
  • 32-bitni procesor Core V2 Turbo
  • ločljivost senzorja: 10.8 Mpix, 1000Hz polling rate

  Gaming slušalke KAVE 5.1
  • frekvenca slušalke: 20-20.000 Hz
  • frekvenca mikrofona: 20 Hz–18 kHz
  • občutljivost mikrofona: –36 dB

  Podloga TAITO KING
  • dvostranska uporaba
  • izboljšana drsnost in preciznost
  • gumirana
  • dimentije: 455 x 370 x 3 mm
Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: