Roccat Gaming miška Kone XDT

Naprava ni več v prodaji.

Gamerska miška ROCCAT™ KONE XTD vas bo navdušila, saj je posebej narejena za najbolj navdušene igralce. Miško poganja najnovejši 8200 DPI Pro Aim R3 laser senzor, ki ga poganja 3 bitni Turbo Core V2 72MHz ARM MCU procesor. Miška je opremljena z najnovejšo tehnologijo Distance Control Unit (TDCU), ki analizira karakteristike vaše podlage za miško in kalibrira senzor na miški za največjo izkoriščenost miške na določeni podlagi. Za doseganje najboljših rezultatov pa vam priporočamo uporabo ROCCAT™ RAIVO podloge za miško, ki omogoča izjemno vodljivost in minimalni pick-up-flight. Kone Pure deluje na 32-bitni procesorju Core V2 Turbo, ki zagotavlja hitro odzivanje vašega ukaza miški, kar pomeni, da lahko popolnoma izkoristite vse po meri nastavljive funkicije igralnih načinov. Ločljivost senzorja je 10.8 Mpix, 1000Hz polling rate, kar omogoča izjemnih 12000 FPS (Frames Per Second). Pospešek miške 30G. Miška ima integriranega 576KB spomina, tako ima Kone XTD dovolj prostora za shranjevanje vseh vaših makrov in profilov. V sinhronizaciji z 32-bitnim Turbo procesor Core V2, lahko preklopite na katerokoli od vaših nastavitev po meri. Kone XTD je standardno opremljen z Easy-Shift [+] ™ tehnologijo, ki omogoča nastavitev dveh funkcij, za vsak gumb miške in kolešček. ROCCAT ™ Programska oprema vam omogoča dostop do različnih profilov, množico nastavitev in vas sproti obvešča o novostih in nadgradnjah programske opreme. Kone XTD je opremljena s posebnim obtežilnim sistemom, za najboljše prilagajanje potrebam posameznika. Priložene (4 x 5 g ) uteži se enostavno namestijo (EASY TO CLIP-IN) sistem. Multi barvno LED osvetlitev je možno personalizirati, na eno iz med barv, možnost nastavitve posebnih efektov; kot so dihanje, rotacija.

  • 32-bitni procesor Core V2 Turbo
  • ločljivost senzorja: 10.8 Mpix, 1000Hz polling rate
  • integriran 576KB spomin
  • Easy-Shift [+] ™ tehnologijo
  • personalizacija LED osvetlitve
  • obtežilni sistem miške
  • model: ROC-11-810
Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: