Port Designs Nahrbtnik GO LED (15.6") z LED diodami za nakazovanje smeri

Nadaljujte z izbiro načina nakupa

Akcijska ponudba in ponudba Programa zvestobe sta na voljo naročnikom Telekoma Slovenije. Točke Programa zvestobe lahko koristite člani Programa zvestobe.

Akcijska ponudba in ponudba Programa zvestobe sta na voljo naročnikom Telekoma Slovenije. Točke Programa zvestobe lahko koristite člani Programa zvestobe.
Včlanite se ->

Za popust s točkami programa zvestobe se morate prijaviti.
Prijavite se

Za uveljavitev popusta morate zbrati vsaj točk.

Trenutno imate točk.

Za uveljavitev popusta morate zbrati vsaj točk.

Trenutno imate točk.


Pred vami je revolucionaren nahrbtnik z integrirano LED matriko za nakazovanje smeri. PORT je tokrat poskrbel za vse, ki se v službo ali na druge opravke odpravljate s kolesom, za vse tiste, ki v prostem času veliko časa preživite aktivno, v prometnih okoljih. Na zadnjem delu nahrbtnika je vgrajena matrika z LED diodami, seveda vidna podnevi in ponoči) ki jo krmilite s pomočjo brezžičnega daljinskega upravljalca nameščenega na krmilo kolesa ali na ramenski pas nahrbtnika. Nakazujete lahko zavijanje v desno, levo ali za vožnjo naravnost, prav tako pa lahko ob ustavljanju naznanite tudi to in s tem udeležence v prometu za seboj, opozorite nase in na svojo namero. Vgrajeno baterijo enostavno polnite preko USB kabla, ko je le ta napolnjena, naj bi zadostovala za do 40 ur delovanja. V ramenske pasove so vgrajeni odbojniki svetlobe za vidnost v temi s sprednje strani. Sam nahrbtnik je s svojimi radodarnimi 35 litri prostornine namenjen prenašanju prenosnika do velikosti 15,6 palca in dodatne tablice do velikosti 10 palcev. Seveda ostane obilo prostora za prenašanje ostale lastnine, tu je še vrsta dodatnih žepov in zank za prenašanje glasbenih predvajalnikov, napajalnikov, kolesarske opreme, čelade ipd. Priložena je tudi prozorna prevleka za primere ko vas ujame dež. Z njeno pomočjo, bo vsebina nahrbtnika ostala zaščitena pred vodo, LED znaki pa bodo vseeno vidni vaši okolici.

    • masa: 1100 g
    • mere: 310 x 500 mm
    • integrirana LED matrika za nakazovanje smeri
    • primerno za prenosnike do 15.6 in tablice 10.1

Cenik

Cena brez vezave
Redna cena 99,99
Spletna cena89,99
Prihranek10,00
Cena brez vezave
Redna cena 99,99
Spletna cena89,99
Prihranek10,00

Popust pri nakupu

Člani Programa zvestobe lahko točke ugodnosti zamenjate za 5, 10, 20 ali 40 € popusta pri nakupu izdelkov v E-trgovini ali v Telekomovih centrih in tako za izdelek plačate manj. Prijavljeni člani Programa zvestobe v procesu nakupa za način nakupa izberite Popust Programa zvestobe.

Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: