Plantronics Bluetooth slušalke BackBeat 100

Nadaljujte z izbiro načina nakupa

Akcijska ponudba in ponudba Programa zvestobe sta na voljo naročnikom Telekoma Slovenije. Točke Programa zvestobe lahko koristite člani Programa zvestobe.

Akcijska ponudba in ponudba Programa zvestobe sta na voljo naročnikom Telekoma Slovenije. Točke Programa zvestobe lahko koristite člani Programa zvestobe.
Včlanite se ->

Za popust s točkami programa zvestobe se morate prijaviti.
Prijavite se

Za uveljavitev popusta morate zbrati vsaj točk.

Trenutno imate točk.

Za uveljavitev popusta morate zbrati vsaj točk.

Trenutno imate točk.


Narejene za nošenje, narejene za poslušanje, narejene za povezovanje. Plantronics Bluetooth slušalke BackBeat 100 imajo izjemno lahek nosilec za slušalke in so zato udobne za nošenje. Slušalke se prilegajo vašemu načinu življenja. Slušalke so izjemno lahke, toliko lahke, da boste imeli občutek, kot da jih ne nosite. Ušesniki so zasnovani tako, da izničijo zunanje, moteče zvoke in dejavnike, z namenom, da se popolnoma osredotočite na vaš pogovor. Bluetooth omogoča brezžično povezavo slušalk z vašo napravo (mobilni telefon, tablični računalnik) in tako ponujajo vsestransko uporabo kot poslušanje glasbe, klepetanje s prijatelji ter gledanje filmov na vašem tabličnem računalniku. Na kablu slušalk se nahajajo tudi tipke, ki vam bodo pomagale pri sprejetju klica, nastavitvi glasnosti in določanju, katero skladbo boste poslušali! Vsi ljubitelji oz. uporabniki iPhone & Android mobilnih telefonov boste veseli napredne funkcije prikaza stanja baterije slušalke na zaslonu vašega telefona. S tem boste bolj informirani o porabi baterije vaše slušalke in natačno vedeli kdaj slušalko napolniti.

  • masa: 29,3 g
  • do 8 ur poslušanja in pogovorov ter do 10 dni v stanju pripravljenosti
  • udobne in lahke slušalke
  • globok stereo zvok
  • digitalno procesiranje zvoka za kristalno čiste pogovore
  • vgrajen mikrofon in tipke za enostavno uporabo
  • bluetooth 4.1 + HSP 1.2 in HFP 1.6 (HD Voice)
  • polno polnjenje v 90 minutah
  • polnilec: mikro USB polnilec
  • doseg: do 10 m (odvisno od prostora, v katerem se nahajate)

Cenik

Cena brez vezave
Redna cena 84,99
Spletna cena76,48
Prihranek8,51
Cena brez vezave
Redna cena 84,99
Spletna cena76,48
Prihranek8,51

Popust pri nakupu

Člani Programa zvestobe lahko točke ugodnosti zamenjate za 5, 10, 20 ali 40 € popusta pri nakupu izdelkov v E-trgovini ali v Telekomovih centrih in tako za izdelek plačate manj. Prijavljeni člani Programa zvestobe v procesu nakupa za način nakupa izberite Popust Programa zvestobe.

Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: