Plantronics Bluetooth slušalka Voyager 5200

Nadaljujte z izbiro načina nakupa

Akcijska ponudba in ponudba Programa zvestobe sta na voljo naročnikom Telekoma Slovenije. Točke Programa zvestobe lahko koristite člani Programa zvestobe.

Akcijska ponudba in ponudba Programa zvestobe sta na voljo naročnikom Telekoma Slovenije. Točke Programa zvestobe lahko koristite člani Programa zvestobe.
Včlanite se ->

Za popust s točkami programa zvestobe se morate prijaviti.
Prijavite se

Za uveljavitev popusta morate zbrati vsaj točk.

Trenutno imate točk.

Za uveljavitev popusta morate zbrati vsaj točk.

Trenutno imate točk.


Plantronics Voyager Legend 5200 je najnovejša bluetooth slušalka, namenjena vsem, ki jim je kvaliteta zvoka izjemno pomembna. Zanesljiva slušalka je podprta z izboljšano tehnologijo WindSmart®, ki zaradi večih mikrofonov odlično duši šume iz okolice. Slušalka duši zvok vetra, ki je včasih lahko najbolj moteč dejavnik pri pogovoru preko bluetooth slušalke. Slušalka je namenjena vsem, ki opravljajo klice preko svojih mobilnih telefonov ali / in računalnika. Rdeča 2-v-1 tipka omogoča enostavno povezovanje s Siri, Google Now ali Cortano. Slušalka vas preko sistema obveščanja, vas opozori na dolžino klica, sporoči nov dohodni klic, ki ga lahko sprejmete ali v primeru, da ste zasedeni, tudi zavrnete. Med klici enostavno pritisnite na rdeč gumb za utišanje ali ponovni vklop zvoka. Slušalka vas v primeru utišanja na to tudi opozori.

  • masa: 20 g
  • do 7 ur aktivnega pogovora
  • do 9 dni v pripravljenost, 14 dodatnih ur zaradi polnilne torbice (torbica ni vključena v paket)
  • razpon do 30 m
  • odlično delovanje z iOS in android telefoni
  • združevanje klicev iz GSM in PC računalnika
  • prilagodljiv mikrofon: omogoča zmanjševanje moteče dejavnike pri pogovoru
  • tehnologija Smart Sensor™ - pametni senzor: zaznavanje nošenja slušalke: avtomatsko zazna nošenje slušalke, avtomatska preusmeritev klica na GSM, če slušalko odložite
  • dinamično opozarjanje utišanja zvoka
  • tehnologija P2i nano prevleka: ščiti pred znojem in pred vodo (IPX4)
  • WindSmart™ tehnologija: dušenje zvoka vetra
  • bluetooth v4.1 + EDR

Cenik

Cena brez vezave
Redna cena 124,99
Spletna cena112,48
Prihranek12,51
Cena brez vezave
Redna cena 124,99
Spletna cena112,48
Prihranek12,51

Popust pri nakupu

Člani Programa zvestobe lahko točke ugodnosti zamenjate za 5, 10, 20 ali 40 € popusta pri nakupu izdelkov v E-trgovini ali v Telekomovih centrih in tako za izdelek plačate manj. Prijavljeni člani Programa zvestobe v procesu nakupa za način nakupa izberite Popust Programa zvestobe.

Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: