Plantronics Bluetooth slušalka Marque 2 M165 - bela

Naprava ni več v prodaji.

S Plantronics MARQUE 2, M165 slušalko boste poživili vaš življenjski slog. Zaradi kakovostnega zvoka in stilsko dovršene oblike, se slušalka odlično poda k vašemu pametnemu telefonu. Tehnologija Multipoint poveže slušalko na več naprav in glasovne oznake vas opozarjajo na status vaše slušalke. Največja posebnost je sigurno tehnologija Deepsleep, ki podaljša čas pripravljenosti slušalke do 5 mesecev. Ima možnost prikaza stanja baterije slušalke na zaslonu vašega iPhone-a. S tem boste bolj informirani o porabi baterije vaše slušalke in natančno vedeli kdaj slušalko napolniti. Zelo udobni in prilagodljivi ušesni nastavki prenašajo zvok neposredno v vaše uho, tako da se lahko popolnoma osredotočite na vaš pogovor ter enostavno pozabite, da imate slušalko za ušesom. Seveda boste s slušalko lahko poslušali vaše najljubše skladbe ali tudi GPS navigacijske ukaze iz vašega mobilnega telefona s podporo A2DP tehnologiji.

  • masa: 7 g
  • čas pogovora: do 7 ur
  • čas pripravljenost: do 11 dni
  • domet: do 10 m
  • iPhone ter Android aplikacija (MyHeadset) za pomoč pri uporabi slušalke
  • možnost uporabe z dvema napravama hkrati (dva telefona oz. telefon+računalnik)
  • Skype kompatibilne
  • glasovne oznake

Dodatna oprema

Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: