Plantronics Bluetooth slušalka Explorer 50 - črna

Nadaljujte z izbiro načina nakupa

Akcijska ponudba in ponudba Programa zvestobe sta na voljo naročnikom Telekoma Slovenije. Točke Programa zvestobe lahko koristite člani Programa zvestobe.

Akcijska ponudba in ponudba Programa zvestobe sta na voljo naročnikom Telekoma Slovenije. Točke Programa zvestobe lahko koristite člani Programa zvestobe.
Včlanite se ->

Za popust s točkami programa zvestobe se morate prijaviti.
Prijavite se

Za uveljavitev popusta morate zbrati vsaj točk.

Trenutno imate točk.

Za uveljavitev popusta morate zbrati vsaj točk.

Trenutno imate točk.


Da bi vam olajšali vaše prostoročno telefoniranje, so v podjetju Plantronics za vas razvili Bluetooth slušalko Explorer 50 (multipoint). Tako vam ob njeni preprosti uporabi in kvaliteti preostane le še obilo brezskrbnih prostoročnih pogovorov. Plantronics Explorer 50 (multipoint) je enostavna ter izredno uporabna slušalka, ki ponuja možnost celodnevne uporabe z enkratnim polnjenjem.Upravljanje vseh funkcij je možno z večnamenskim gumbom. Zelo priročna je tipka za vklop/izklop slušalke, saj slušalko ob neuporabi enostavno izklopite ter nato na hitro vklopite, ko želite opraviti klic (s to potezo povečate avtonomijo baterije). Slušalko krasi napredna funkcija prikaza stanja baterije slušalke na zaslonu vašega mobilnega telefona. S tem boste bolj informirani o porabi baterije vaše slušalke in natančno vedeli kdaj slušalko napolniti. Zelo razveseljiva posebnost so glasovne oznake, ki vas opozarjajo na status slušalke (stanje povezave, stopnja glasnosti, ...). Slušalka je v osnovi namenjena uporabnikom, ki Bluetooth slušalko uporabljajo prvič, prepričala pa bo tudi zahtevnejše uporabnike. Funkcija „QuickPair" omogoča enostavno in hitro povezovanje z napravami. Skrbno postavljen mikrofon pomaga zmanjšati prisotnost različnih šumov iz okolja in vetra. Slušalko lahko uporabljate z Bluetooth kompatibilnimi mobilnimi aparati ali v povezavi z osebnim ter prenosnim računalnikom za pogovor preko medmrežja (Skype,MSN,VoipStunt,...).

  • masa: 10g
  • barva: črna
  • čas pogovora: do 11 ur, do 12 dni v stanju pripravljenosti
  • Bluetooth v3.0
  • domet: do 10 m
  • A2DP tehnologija
  • vsebina kompleta: USB polnilec

Cenik

Cena brez vezave
Redna cena 26,99
Spletna cena24,29
Prihranek2,70
Cena brez vezave
Redna cena 26,99
Spletna cena24,29
Prihranek2,70

Popust pri nakupu

Člani Programa zvestobe lahko točke ugodnosti zamenjate za 5, 10, 20 ali 40 € popusta pri nakupu izdelkov v E-trgovini ali v Telekomovih centrih in tako za izdelek plačate manj. Prijavljeni člani Programa zvestobe v procesu nakupa za način nakupa izberite Popust Programa zvestobe.

Dodatna oprema

Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: