Parrot Bluetooth avtoinštalacija MKi9100 MULTIPOINT

Nadaljujte z izbiro načina nakupa

Akcijska ponudba in ponudba Programa zvestobe sta na voljo naročnikom Telekoma Slovenije. Točke Programa zvestobe lahko koristite člani Programa zvestobe.

Akcijska ponudba in ponudba Programa zvestobe sta na voljo naročnikom Telekoma Slovenije. Točke Programa zvestobe lahko koristite člani Programa zvestobe.
Včlanite se ->

Za popust s točkami programa zvestobe se morate prijaviti.
Prijavite se

Za uveljavitev popusta morate zbrati vsaj točk.

Trenutno imate točk.

Za uveljavitev popusta morate zbrati vsaj točk.

Trenutno imate točk.


MKi sistem je nova serija unikatnih prostoročnih setov proizvajalca Parrot. Bluetooth instalacijo je moč vgraditi v vsako vozilo, posebnost nove linije izdelkov pa je tudi v tehnologiji, podpira predvajanje vaše najljubše glasbe iz vašega priljubljenega medija. Poleg telefonskih pogovorov in neodvisne glasovne prepoznave, vam serija MKi preko integriranih vmesnikov ponuja možnost povezave z iPod, iPhone, iTouch, USB ključem, USB MP3 predvajalnikom, bluetooth stereo napravami, CD predvajalniki in MiniDisc komponentami. Multipoint tehnologija, je novost v svetu avtoinštalacij, PARROT MKi 9100 pa trenutno edina inštalacija na tržišču, ki podpira povezavo dveh telefonov hkrati. Istočasno tako lahko preklapljate med pogovori oz. klici dveh naprav, telefonov. Model serije 9100 je povezljiv vašim že obstoječim audio sistemom v vozilu in vam omogoča visoko kvaliteto pogovora v vseh pogojih. Kompletu je priložen praktičen daljinski upravljalec, ki vam omogoča popolno kontrolo nad uporabo seta oz. poslušanjem glasbe v vašem vozilu in sicer na dosegu, kjer ga želite sami. Dvojni eksterni mikrofon in najnovejša programska oprema zmanjšujeta šume iz okolja, opcija full-duplex in zero-echo pa skrbita za čimbolj kristalno čistost zvoka med vašim pogovorom. MKi9100 za predvajanje vaše najljubše melodije poleg naštetih analognih in digitalnih priklopov podpira tudi poslušanje stereo glasbe iz vašega mobilnega telefona z uporabo A2DP profila. Da bo zvok v vašem vozilu podoben tistemu v pravi koncertni hali skrbi 20W stereo-digitalni ojačevalnik. Poleg že znanih funkcij glasovne prepoznave in prenosa imenika lahko vaš klic iz opcije prostoročno diskretno takoj preusmerite na telefon.

  • snemljiv OLED zaslon 128x32 pixlov (prikaz imenika, klicev, glasbene liste, ozadja, menuja)
  • brezžični daljinski upravljalec z šestimi gumbi
  • MULTIPOINT tehnologija
  • dvojni osmerni eksterni mikrofon
  • digitalni stereo audio ojačevalnik 20WDSP-3(zmanjševanje šumov iz okolja)
  • predvajanje glasbe na avto zvočnikih
  • vmesniki ( USB ključ, MP3 predvajalnik, CD predvajalnik)
  • A2DP, AVRCP, OPP, HFP,PBAP
  • avtomatska sinhronizacija imenika do 8.000 kontaktov/1500/telefon
  • neodvisna glasovna prepoznava (text to seech/synthesis)
  • bluetooth v2.0+EDR
  • povezava z do 5 telefoni
  • audio: DSP,FULL DUPLEX,,ECHO CANCELLATION
  • avtomatska povezava
  • radio (mute)
  • možnost nadgradnje seta preko bluetooth-a

Cenik

Cena brez vezave
Redna cena 209,99
Spletna cena188,99
Prihranek21,00
Cena brez vezave
Redna cena 209,99
Spletna cena188,99
Prihranek21,00

Popust pri nakupu

Člani Programa zvestobe lahko točke ugodnosti zamenjate za 5, 10, 20 ali 40 € popusta pri nakupu izdelkov v E-trgovini ali v Telekomovih centrih in tako za izdelek plačate manj. Prijavljeni člani Programa zvestobe v procesu nakupa za način nakupa izberite Popust Programa zvestobe.

Dodatna oprema

Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: