Nokia Naglavne stereo slušalke COLOUD BOOM (WH-530)

Naprave ni več v prodaji.

S slušalkami Cloud Boom glasba zveni fantastično. Slušalke so diskretne, elegantne, vzdržljive in ergonomično zasnovane ter se izredno udobno prilegajo ušesom – brez zmanjšanja kakovosti zvoka. Imajo vgrajen mikrofon in daljinski upravljalnik s 3 kliki, ki omogočata sprejemanje klicev, prostoročno telefoniranje ter previjanje glasbe naprej in nazaj. Slušalke so združljive z napravami Nokia Asha ( s priključkom AHJ ) in Nokia Lumia z operacijskim sistemom Windows Phone ali iOS.

    • višina: 160 mm
    • širina: 145 mm
    • masa: 132 g
    • barva: modra
    • vgrajen mikrofon in daljinski upravljalnik s 3 kliki
Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: