Mozo Preklopna torbica Microsoft Lumia 535 - črna

Naprave ni več v prodaji.

S torbico Mozo, za vaš novi mobilni telefon Microsoft Lumia 535, ne boste nikoli zgrešili! Nudila vam bo profesionalen videz in popolno zaščito vašega mobilnega telefona. Torbica bo ščitila vaš aparat pred zunanjimi vplivi kot so praske, prah in manjši udarci. Trdo ohišje nudi odlično stabilnost telefona, hkrati pa je omogočena normalna uporaba vseh funkcij, tudi polnjenja in fotografiranja brez snemanja torbice. Na notranji strani so reže za kartice ali vizitke.

    • barva: črna
    • dostop do vseh funkcijskih tipk
    • Microsoft Lumia 535
    • model: MOZ535FC

Dodatna oprema

Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: