Motorola Walkie Talkie T80 Extreme

Nadaljujte z izbiro načina nakupa

Akcijska ponudba in ponudba Programa zvestobe sta na voljo naročnikom Telekoma Slovenije. Točke Programa zvestobe lahko koristite člani Programa zvestobe.

Akcijska ponudba in ponudba Programa zvestobe sta na voljo naročnikom Telekoma Slovenije. Točke Programa zvestobe lahko koristite člani Programa zvestobe.
Včlanite se ->

Za popust s točkami programa zvestobe se morate prijaviti.
Prijavite se

Za uveljavitev popusta morate zbrati vsaj točk.

Trenutno imate točk.

Za uveljavitev popusta morate zbrati vsaj točk.

Trenutno imate točk.


Motorola T80 EXTREME sodi med najzmogljivejše radijske postaje, odlikuje ga doseg do 10 km in robustno ohišje, ki poskrbi da boste svojo napravo varno uporabljali v vseh vremenskih pogojih! Kompletu je priložen podstavek za polnjenje dveh postaj istočasno. Postaja se ponaša s preglednim LCD zaslonom, ki prikazuje vse informacije oz. funkcije. Radijska postaja ima pred nastavljenih 8 frekvenčnih kanalov (PMR446) in CTCSS sistem z 121 kodami. Da pa bi postaja ugajala vašemu okusu imate pred nastavljenih 10 melodij zvonjenja. Za lažjo komunikacijo skrbi VOX funkcija (avtomatsko zaznavanje glasu). Na sami postaji lahko ustvarimo tudi skupino ljudi, ki jih kličemo posamezno ali pa kar skupinsko. Vsakemu posamezniku v skupini lahko natančno določimo frekvenčni kanal. Določimo lahko tudi ime, ki se bo prikazalo vsem ostalim postajam v skupini. Imate tudi možnost izbire tihega načina delovanja, vibracall, avtomatski izklop postaje ter avtomatsko varčevanje baterije. Postaja ima možnost skeniranja vseh 8 kanalov in 121 pod kanalov in deluje na frekvenčnem pasu za katerega v državah EU ni potrebnih dodatnih dovoljenj za uporabo.

  • Komplet vsebuje:
  • 2 x radijski postaji TLKR T80 Extreme
  • 2 x sponki za pas
  • 2 x NiMH akumulatorja
  • namizni polnilec z dvema polnilnima enotama
  • transportna škatla
  • 2 x vrvici za nošenje postaj
  • 2 x žični slušalki
  • navodila

Cenik

Cena brez vezave
Redna cena 129,99
Spletna cena117,00
Prihranek12,99
Cena brez vezave
Redna cena 129,99
Spletna cena117,00
Prihranek12,99

Popust pri nakupu

Člani Programa zvestobe lahko točke ugodnosti zamenjate za 5, 10, 20 ali 40 € popusta pri nakupu izdelkov v E-trgovini ali v Telekomovih centrih in tako za izdelek plačate manj. Prijavljeni člani Programa zvestobe v procesu nakupa za način nakupa izberite Popust Programa zvestobe.

Dodatna oprema

Prejšnja
Naslednja
Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: