Microsoft povezovalna naprava Continuum HD-500

Naprava ni več v prodaji.

Continuum box HD-500 je naprava, ki omogoča povezavo aparata Microsoft Lumia 950 in 950 XL z monitorjem. Tako projicirate vaš windows zaslon iz aparata na večji zaslon. Sedaj na sestanke ali predstavitve ne potrebujete nositi prenosnega računalnika, kajti Continuum Box omogoča da se aparata Microsoft Lumia 950 in 950 XL vede kot vaš prenosnik. Continuum box je opremljen z naslednjimi izhodi : 2 x USB 2.0, USB 2.0. high, HDMI, AV konektor ter konektor za polnjenje USB - C. HD- 500 omogoča prenos videa v resoluciji FULL HD 1920 X 1080.

    • debelina: 64,1 mm
    • širina: 64,1 mm
    • višina: 5,6 mm
    • masa: 230 g
    • dolžina povezovalnega kabla : 100 cm

Dodatna oprema

Prejšnja
Naslednja
Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: