JBL Prenosni Bluetooth zvočnik Charge3 - črna

Nadaljujte z izbiro načina nakupa

Akcijska ponudba in ponudba Programa zvestobe sta na voljo naročnikom Telekoma Slovenije. Točke Programa zvestobe lahko koristite člani Programa zvestobe.

Akcijska ponudba in ponudba Programa zvestobe sta na voljo naročnikom Telekoma Slovenije. Točke Programa zvestobe lahko koristite člani Programa zvestobe.
Včlanite se ->

Za popust s točkami programa zvestobe se morate prijaviti.
Prijavite se

Za uveljavitev popusta morate zbrati vsaj točk.

Trenutno imate točk.

Za uveljavitev popusta morate zbrati vsaj točk.

Trenutno imate točk.


S CHARGOM 3 se zabava lahko začne kjerkoli in kadarkoli, ob bazenu ali med plesom na dežju, zahvaljujoč vodoodporni izdelavi produkta. Navduši izbira kakovostnih materialov in moderna oblika. Kombinacija blaga in kakovostne ter robustne gume dajeta zvočniku popoln izgled. Vgrajena baterija kapacitete 6.000 mAh zagotavlja za 20 ur užitkov ob poslušanju priljubljene glasbe iz telefona ali tablice. Visoka kapaciteta pa omogoča tudi polnjenje telefona ali tablice preko USB izhoda. Vgrajen " noise and echo-cancelling " mikrofon omogoča kristalno čist zvok tudi pri opravljanju telefonskih klicev. Brezžično se lahko poveže več JBL zvočnikov z namenom da še nadgradimo glasbeno izkušnjo. Brezžično se lahko povežejo do trije telefoni ali tablice, z namenom izmenjevanja oseb, ki predvajajo glasbo. Tako dobimo v družbi pravi DJ- mix efekt. Omogoča kristalno čist zvok pri telefonskih klicih, s pritiskom samo na eno tipko. Nič več skrbi zaradi dežja ali da se vam kaj polije po zvočniku. Zvočniku ne bo nič hudega tudi če vam pade v bazen. IPX7 namreč pomeni, da je lahko zvočnik plava v vodi do 30 minut. Lahko si zgradimo svoj zvočni studio, tako da med seboj povežemo več JBL zvočnikov in s tem nadgradimo zvočno izkušnjo. Povezujejo se lahko le JBL zvočniki, ki omogočajo JBL connect funkcijo. Kakovostni in na obrabo odporni materiali, ter robustna guma na spodnji strani omogočajo, da bo zvočnik preživel vse naše avanture na prostem.

  • barva: črna
  • RMS moč: 2x 10 w W
  • avtonomija predvajanja glasbe: do 20 ur
  • povezljivost: Bluetooth
  • vgrajen mikrofon za prostoročne klice
  • enostavna nastavitev in povezava na več naprav
  • IPX7 vodoodpornost
  • komplet: 5V 2,3A USB polnilec, micro USB kabel, varnostna vrvica

Cenik

Cena brez vezave
Redna cena 169,99
Cena brez vezave
Redna cena 169,99

Popust pri nakupu

Člani Programa zvestobe lahko točke ugodnosti zamenjate za 5, 10, 20 ali 40 € popusta pri nakupu izdelkov v E-trgovini ali v Telekomovih centrih in tako za izdelek plačate manj. Prijavljeni člani Programa zvestobe v procesu nakupa za način nakupa izberite Popust Programa zvestobe.

Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: