Genius Tipkovnica Slimstar 110 - splash resistant

Naprave ni več v prodaji.

Najnovejša, tanka namizna tipkovnica Genius SlimStar 110 je elegantne črne barve in je namenjena vsem računalnikom operacijskega sistema Windows. Tihe in nizko profilne tipke zagotavljajo odlično povratno informacijo (kot na prenosnem računalniku) ter med tipkanjem ne povzročajo hrupa. SlimStar 110 je odporna proti nenamernim razlitjem tekočine, tako lahko svojo pijačo vedno pustite brez skrbi poleg. Njena vrhunska oblika, vsestranskost in uporabnost so daleč nad domišljijo in pričakovanji večine uporabnikov tipkovnic.

    • USB priključek
    • odpornost pred nenamernim razlitjem tekočine
    • tihe in nizkoprofilne tipke z odlično povratno informacijo
Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: