Genius Stereo leseni zvočnik SP-HF360B

Naprave ni več v prodaji.

Doživite glasbo z Genius lesenima zvočnikoma SP-HF360B. Poleg zagotavljanja vrhunske kakovosti zvoka vam zvočnika ponujata barvo češnjevega lesa v kombinaciji s klasično zasnovo, za popolno ujemanje z vsakim prostorom. Vrtljiv gumb na sprednji strani zvočnika vam omogoča enostaven nadzor glasnosti. Zagotovite si visoko kakovost zvoka z odlično nadgradnjo za vaš računalnik, tablični računalnik ali iPod. Sistem SP-HF360B ima skupno 10 W (RMS), avdio izhod in vgrajen 3-palčni zvočnik.

    • 2-delni komplet lesenih zvočnikov za domači kino
    • 10 W RMS skupne moči
    • nastavitev glasnosti
    • frekvenčni razpon: 20 Hz ~ 20 kHz
Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: