Genius Stereo leseni zvočnik SP-HF2020 V2

Naprave ni več v prodaji.

Niste zadovoljni z zvokom, ki vam ga ponuja vaš televizor? Genius predstavlja model zvočnikov SP-HF2020 V2, ki bo vašemu prostoru pričaral izjemen zvok! Z najnovejšo tehnologijo D2Audio Digital Sound Processor (DSP) ter tremi izenačevalniki (EQ) za TV, filme, igre in glasbo boste občutiili oz. slišali nekaj več! EQ-WideSound zagotavlja bolj razpršen zvok, tako da se sliši, kot bi bili v gledališču. EQ-DeepBass vam pričara zelo nizke in globoke tone, s katerimi boste navdušeni ob poslušanje glasbe ali gledanju akcijskih filmov. Če želite optimalno nastavitev vaših zvočnikov potem uporabite EQ-AudioAlign. Poleg DSP funkcije model SP-HF2020 V2 vsebuje štiri akustično zasnovane zvočnike, ki zagotavljajo topel, natančen in izjemno kakovosten zvok! Poleg je priložen tudi brezžični upravljalec s katerim boste imeli nadzor nad zvočniki kar iz vašega naslonjača. Za bolj enostavno povezavo vaših zvočnikov z LCD/LED televizorjem poskrbi digitalni optični vhod, vsekakor pa so tu še drugi vhodi, preko katerih lahko priklopite slušalke, igralno konzolo, računalnik, DVD predvajalnik ipd.

  • 2-delni komplet lesenih zvočnikov
  • priložen brezžični upravljalec
  • priložen avdio kabel
  • 60 W RMS
  • izjemen zvok za poslušanje glasbe, igranje video igric ali gledanje filmov
  • D2Audio DSP s tremi izenačevalniki (EQ)
  • dimenzije: 115 × 407 × 144 mm
  • priključki: RCA avdio vhod, 3.5-mm avdio priključek, digitalni/optični vhod
  • model: SP-HF2020 V2
Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: