Genius Komplet tipkovnica + miška Slimstar C110

Naprava ni več v prodaji.

Genius predstavlja najnovejšo slim žično tipkovnico skupaj v paketu z računalniško miško. Slimstar C110 je prepoznavna po svojem elegantnem črnem videzu. Struktura tipkovnice spominja na tipkovnico, kakršno imajo prenosni računalniki, kar vam omogoča ugodje in praktično brez hrupno tipkanje. Poleg vsega je tipkovnica zaščitena proti razlitju tekočine, tako lahko brez strahu držite poleg pijačo. S tipkovnico dobite priloženo tudi optično miško NetScroll 200, ki poveča vašo delovno hitrost, obenem pa zmanjšuje napetost v zapestju.

    • priklop in povezava: USB, žična
    • vodoodbojna tipkovnica
    • eleganten črn videz
    • slim design in tihe tipke
Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: