Forever Športna kamera SC-400 4K Wi-Fi

Nadaljujte z izbiro načina nakupa

Akcijska ponudba in ponudba Programa zvestobe sta na voljo naročnikom Telekoma Slovenije. Točke Programa zvestobe lahko koristite člani Programa zvestobe.

Akcijska ponudba in ponudba Programa zvestobe sta na voljo naročnikom Telekoma Slovenije. Točke Programa zvestobe lahko koristite člani Programa zvestobe.
Včlanite se ->

Za popust s točkami programa zvestobe se morate prijaviti.
Prijavite se

Za uveljavitev popusta morate zbrati vsaj točk.

Trenutno imate točk.

Za uveljavitev popusta morate zbrati vsaj točk.

Trenutno imate točk.


Majhna, zmogljiva športna kamera Forever SC-400 namenjena športnim navdušencem in ljubiteljem potovanj. Kamero lahko vzamete na kolesarjenje, smučanje, potapljanje,… in shranite vaše podvige za vedno. Kamera snema Ultra HD 4K (25 fps), 2.7K (30fps)/108p (60/30 fsp), skupaj s kotom snemanja 170°, fotoaparat z ločljivostjo 12 MP ter garantira najvišjo kvaliteto filmov in slike. Komunikacija preko Wi-Fi omogoča, da napravo uporabljate s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom npr. spremljanje preko spleta, upravljanje snemalnih funkcij in fotografiranje. Naprava je enostavna za uporabo in zelo priročna. Opremljena z 2" zaslonom, trdo konstrukcijo in vodotesnim ohišjem, naprava bo zagotovo izpolnila vsa pričakovanja. V kompletu so priloženi dodatki, ki omogočajo namestitev športne kamere na krmilno kolo, čelado, pas ali za v avto, z vodoodpornim ohišjem pa jo je možno uporabiti tudi do 30m pod vodo.

  • LCD zaslon: 2"
  • ločljivost snemanja: 4K (25 fps), 2.7K (30fps)/1080p (60/30 fps)
  • kot snemanja: 170°
  • vodoodpornost: 30m
  • vmesnik: micro USB, mini HDMI
  • napajanje: 1050mAh
  • velikost slike: 12 Mpix/ 8 Mpix/ 5 Mpix/ 4 Mpix
  • spominska kartica: micro SDHC do 64 GB/ micro SDHC do 64 GB
  • Wi-Fi
  • aplikacije: Google Play Android (Android ≥ 4.2)/App Store (iOS ≥ 8)
  • cikel snemanja
  • 4K Ultra HD

Cenik

Cena brez vezave
Redna cena 89,90
Spletna cena80,91
Prihranek8,99
Cena brez vezave
Redna cena 89,90
Spletna cena80,91
Prihranek8,99

Popust pri nakupu

Člani Programa zvestobe lahko točke ugodnosti zamenjate za 5, 10, 20 ali 40 € popusta pri nakupu izdelkov v E-trgovini ali v Telekomovih centrih in tako za izdelek plačate manj. Prijavljeni člani Programa zvestobe v procesu nakupa za način nakupa izberite Popust Programa zvestobe.

Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: