Forever Polnilna baterija AiO 20.000 mAh 2A - črna

Naprave ni več v prodaji.

S to rezervno baterijo ne boste več prisiljeni nositi s seboj maso kablov za polnjenje vašega pametnega telefona. Vgrajena akumulatorska moč 20.000 mAh zagotavlja, da boste imeli vir energije vedno pri roki. Baterijo lahko polnite preko računalnika ali z napajalnim adapterjem. Naprava ima 2 USB izhoda skupne moči 3.1A. Funkcija AiO omogoča inteligentno polnjenje naprave z ravno prav moči, tako da je naprava kar se da hitro napolnjena.

    • barva: črna
    • vhodni tok: DC 5V/2A
    • izhodni tok 1: DC 5V/1A
    • izhodni tok 2: DC 5V/2.1A
    • LED lučka
Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: