Forever Komplet dveh dronov Sky Soldiers

Nadaljujte z izbiro načina nakupa

Akcijska ponudba in ponudba Programa zvestobe sta na voljo naročnikom Telekoma Slovenije. Točke Programa zvestobe lahko koristite člani Programa zvestobe.

Akcijska ponudba in ponudba Programa zvestobe sta na voljo naročnikom Telekoma Slovenije. Točke Programa zvestobe lahko koristite člani Programa zvestobe.
Včlanite se ->

Za popust s točkami programa zvestobe se morate prijaviti.
Prijavite se

Za uveljavitev popusta morate zbrati vsaj točk.

Trenutno imate točk.

Za uveljavitev popusta morate zbrati vsaj točk.

Trenutno imate točk.


Komplet dveh bojnih kvadrokopterjev, ki lahko letita istočasno in se lahko med seboj bojujeta. Z možnostjo zračnega bojevanja lahko vsak dron sestreli nasprotnega drona. Droni so s svojim odpornim dizajnom in materialom zelo odporni na padce iz višine ali trke. Izpopolnjen dizajn tudi omogoča, da je let kvadrokopterjev zelo stabilen in vsak dron lahko sestreli nasprotnika. Dron vsebuje infrardečo LED svetilko in infrardeč sprejemnik, ki omogoča, da se streljajo med letenjem. Ko je nasprotnikov dron ustreljen 4x se le temu zmanjša hitrost in mora počasi prisilno pristati. Po določenem času je ponovno pripravljen na vzlet in ponoven boj. Na voljo je tudi igra med ekipami. Naenkrat se lahko igra neomejeno tovrstnih dronov. Zahvaljujoč 3-krakim propelerjem so Sky Soldiers droni lahki in stabilni za upravljanje tudi ko zapiha veter. Kvadrokopterji imajo nastavitev hitrosti v 3 nivojih. Tako lahko izberete način, ki vam najbolj ustreza za bojevanje ali izvajanje akrobacij. ko se baterija približuje izpraznitvi, bo LED indikator začel utripati in kvadrokopter se počasi spusti na tla.

  • mere posameznega drona: 14 x14 x 3,5 cm
  • prenos signala: 2,4 GHz
  • giroskop: 6-osni
  • število kanalov: 4
  • domet: do 30m
  • napajanje daljinca: 4 x AA
  • napajanje drona: 3,7V 220 mAh Li-Poly
  • čas letenja: do 6 minut
  • število propelerjev: 4 na kvadrokopterju (4 rezervni)
  • komplet vsebuje: 2x kvadrokopter, 8x dodatni propelerji, 2x baterija (ki se lahko menja), 2x daljinski upravljalec, 2x polnilec, 1x izvijač

Cenik

Cena brez vezave
Redna cena 99,00
Spletna cena89,11
Prihranek9,89
Cena brez vezave
Redna cena 99,00
Spletna cena89,11
Prihranek9,89

Popust pri nakupu

Člani Programa zvestobe lahko točke ugodnosti zamenjate za 5, 10, 20 ali 40 € popusta pri nakupu izdelkov v E-trgovini ali v Telekomovih centrih in tako za izdelek plačate manj. Prijavljeni člani Programa zvestobe v procesu nakupa za način nakupa izberite Popust Programa zvestobe.

Opombe

Telekom Slovenije, d. d., si prizadeva za čim boljšo ažurnost in pravilnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.telekom.si in v drugih javnih objavah. Kljub temu pa lahko motnja v delovanju tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako pri objavljenih podatkih, za kar se opravičujemo in prosimo za razumevanje. Napaka bo odpravljena v najkrajšem možnem času.
Podatke o napravah Telekomu Slovenije posreduje uradni zastopnik proizvajalca.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@telekom.si.
Objavljene fotografije so simbolične.

​​

​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: